2777
2789

از منفی شدن بی بی چک میترسم

اقدام‌نبودما 

ولی روش جلوگیری طبیعی هست

۱۴ روز هم از پریودیم عقب افتاده 

هیچ علامی هم نداشتم 

تا امروز که حس میکنم حالت تهوع دارم نمیدونم توهم زدم یا واقعیه 

دست میزنم حس میکنم دلم سفت شده

میشه یه چیزی بگید که زود تر بی بی چک بزنم🥲

شده اینجوری شده باشید بعد مثبت بشه؟

با خدا باش و پادشاهی کن❤️👑

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

باید بزنی که بدونی مسئلت چی هست نگران چی هستی اگر واقعا بچه دوست داری حتی اگر منفی بشه هم ماه های دیگه اقدام میکنی بالاخره میشه.اگر بارداری چه بهتر نباشی هم باید بدونی که پیگیری بکنی ببینی مشکل چیه

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

دقیقا همینطوری بودم با جلوگیری طبیعی با ۱۵ روز عقب افتادن به صورت شانسی بی بی زدم مثبت شد الان دخملم ۷ ماهه هست دو ماه دیگه بغلمه

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
دقیقا همینطوری بودم با جلوگیری طبیعی با ۱۵ روز عقب افتادن به صورت شانسی بی بی زدم مثبت شد الان دخملم ...

چه حس خوبی گرفتممممم🥲🥲🥲

با خدا باش و پادشاهی کن❤️👑
2801