2777
2789

تاپیکی که گفته بودم را پیدا نکردم اینجا میزارم

صرفا برای عزیزانی که کنجکاو بودن ببینن

و اینم بگم مثل چی پشیمونم از خریدش نمیدونم چرا عقلم را دادم دست بچه🤕 هرچند از نظر کیفیت خوب خیلی خوبه ولی نه دیگه این قیمتا 

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کوووو

ی سکوت معنی دار بهتر از حرفای بی معنیه😌ادامش‌بخون👇                                                                              منو تو تاپیکای سرگرمی آشپزی و گوشی همراه و اینترنت حتما تگ کنید😍😍  <<<< درخواست دوستی🔪🔪😱🔪

دیگه خریدی تموم شد بهش فکر نکن

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

گذاشتی لایکم کن  

ی سکوت معنی دار بهتر از حرفای بی معنیه😌ادامش‌بخون👇                                                                              منو تو تاپیکای سرگرمی آشپزی و گوشی همراه و اینترنت حتما تگ کنید😍😍  <<<< درخواست دوستی🔪🔪😱🔪

مبارکش باشه 

خدای مهربون دوستت دارم اگ امضامو دیدی برا شفای بیماریم صلوات بده ممنون.من عاشق خریدم وشوهرمم کارش ساخت ساز هرجا صلاح بدونه میسازع منم فکر خریدن وسایل میشم🙂🙂 عشق خریدم  تایم طولانی رانندگی خستم می‌کنه بخاطر همین آنلاین میخرم و از شما قشنگا نظر می‌خوام 

جمع قیمت کل جامدادیا ۱۲ سال تحصیلمو بزنی ۸۰۰ نمیشه

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤
2801