از وقتی عروس شدم هرچی قرمه سبزی میپختم باب دلم نمیشد در حدی ک التماس بقیه رو میکردم واسم بپزن اینقد هوس میکردم
تااین ک هفته گذشته برای اخرین بار گفتم درست میکنم خوب شد شد، نشد دیگه عمرن نمیپزم
مطمعنم شما همتون کدبانو هستید یکی از یکی هنرمندتر ولی خب من میگم شاید ب درد یکی خورد
مقدارهاشو چشمی میریزم
سبزی با این ک سرخ شده بود دوباره با ی ملاقه کوچیک روغن جامد خوب سرخ کردم حدود چهل دیقه، لوبیا هم از چند ساعت پیش خیسوندم
تو یه قابلمه ی عالمه پیاز نگینی اول بدون روغن تفت دادم تا اب پیاز بره بعد دوباره ی ملاقه کوچولو روغن جامد ب پیازا زدم خوووووب سرخ کردم در حد طلایی شدن گوشتا اضافه کردم خوب تفت دادم تغیر رنگ ک داد نمک فلفل سیاه زردچوبه زدم، من همون اول خورشتام نمک میرنم، خوب ک تفت خورد ی قاشق سرخالی رب گوجه فرنگی اضافه کردم خوب سرخش کردم بعد سبزیای سرخ شده رو بهش اضافه کردم ، یه مقدار ساقه کرفس ریختم داخلش یکم تفت دادم باهم بعد بهش آبجوش اضافه کردم، آبجوشم من همیشه قابلمه رو کامل پر پر میکردم ولی این سری فقط در حدی ک روی مواد رو بگیره یکی دوسانت بالاتر، درشو گذاشتم زیرشم کم کم کردم ، لوبیا تو قابلمه جدا گذاشتم اول ده دیقه جوشید باز خالیش کردم ابشو ریختم دور باز با ابجدید گذاشتم جوشید، وقتی ک لوبیا خوب خوب پخت آبکش کردم ب خورشت اضافه کردم و توش دوتا لیمو عمانی بدون پوست هم انداختم با دو قاشق آبلیمو، دیگه گذاشتم تا جا افتاد
از ساعت سه ظهر گذاشتم تا ۱۱ شب حسابی جا افتاد طعمش معرکه بود🥹🤤جاتون خالی
اینجا تازه بار گذاشته بودم ، عکس جا افتادشو نگرفتم🥹