2777
2789
عنوان

تقدیم ب کسایی ک گفتن همستر لیست نمیشه😂

| مشاهده متن کامل بحث + 4709 بازدید | 186 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید *قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید* .

من داگزو نداشتم:((((اگه دو تا پنج بدن بازم خوبه😂

عه کتزم مثل داگزه بایننسم پشتشه باز 9مهر لیست میشه نداریش؟ 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
2802
برا بابای من بیشتر از ۱۱ میل بود تا چند ماه پیش

داداشم قبول نمیکنه ببره ۳ میلیون میگه نمیخام

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍

بگو پولمونو بدن بریم وگرنه بابامو میارم بالاسرشون که دخترشو اذیت کردن چشام ضعیف شده بخاطر همستر فقط بدن بریممم😂

زمان میگذره ، خاطرات محو میشن ، ادما عوض میشن ، شرایط تغییر میکنه ، ناراحتی تبدیل به خوشحالی میشه ؛ ولی قلبا هیچوقت فراموش نمیکنه - کی کمک کرده و کی ضربه زده)
نه قسمت ایردراپ ی گزینه اورده ک باید تایید کنی تونکیپرتو حتما انجام بده اگر نتونستی پیام بده اموزششو ...

من به تونکیپر وصل کردم توی خود همسرم تاییدش کردم 

حالا الان باید بریم تون بخریم یا نه زوده؟

شما بادی تون بخری؟

اطلاعی دارید که کدوم صرافی بریم خوبه ؟ نوبیتکس خوبه؟

لیست بشه یا نشه مهم نیست این پیام رسان به هدف خودش رسید بالابردن تعداد کاربران با این ترفند الان از ...

هههه خوب هر چيزي رو سياسي ميكنيد 

{هر وقت آقاي عرب براي شما درخواست دوستي فرستاد اسكرين شات بگيريد وآبرويش را ببريد}
عه کتزم مثل داگزه بایننسم پشتشه باز 9مهر لیست میشه نداریش؟

نه فقط راکی و همستر

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
چطور کلید گرفتید؟

من از یکی دوتا بازیش 148تا دارم کلا

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
پروفيت فقط تا 3 ميليون قبوله مابقيش برا بالا بردن سكهاس

چرا دو میلیون قبول نیست؟؟

هههه خوب هر چيزي رو سياسي ميكنيد

همه چیز سیاسی هست ولی شما متوجه نمیشین ...

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
ن تون نمیخواد بدون کارمزد میاد ب کیف پولت فقط تاییدش کن سریع انجام دادی دیگه؟

سلام من ۲۰۰ میلیون سکه دو میلیون پروفیت دارم. به منم چیزی تعلق میگیره؟به کیف پولم وصل کردم ولی هیچ صرافی ندازم مشکلی ایجاد میشه؟

نه فقط راکی و همستر

راکی هم ک 2 مهرلیسته 

عه ماسک امپایر هم نداری؟؟؟ اون خیلی معتبره 

بلوم چی؟ 

2801