2777
2789
عنوان

چرا نیاز زن ها سیاست داشته باشن اما مردا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 46 پست
چون تو جامعه ای زندگی می‌کنیم که اعتماد ب نفس خانومارو له میکنن ولی مردارو نه درنتیجه خودشونو دوست د ...

نه اتفاقا اگر زن ها اشتباهات و ضعف هاشون رو بپذیرن و در جهت برطرف شدنشون تلاش کنن ، خیلی چیزها عوض میشه. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید *قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید* .

زن ها در جامعه ی ما خیلی محدود هستن و هم از طرف دولت هم خانواده ها قدرت ازشون گرفته میشه

رآه ما خانمها سخت تره 

ولی بن بست نیست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
2802

همش سیستم مرد سالاریه

شما خودت ببین مرد سن بالا باشه بازم می‌تونه زن جوون بگیره برعکسش خیلی کمه

مرد هرچند باری ک ازدواج کرده باشه می‌تونه حتی دختر مجرد بگیره برعکسش خیلی کمه

خیانت مرد رو عادی میدونن و حتی دلیلش رو زن ( زنه گولش زده بدبختو از راه ب در کرده ، تقصیر زنشه نرسیده به خدشو..)

بخاطر این هست ک شخصیت مرد رو بزرگ کردن زن رو کوچک تا بتونن قدرت دستشون بگیرن. برا همین ب زن میگن سیاست داشته باش مردو ب طرف خودت بکش (‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ همین سیاست هم کار خود مرداس انداختن تو زبون زنا ک بازم زنهارو ناتوان جلوه بدن و خواهان آقایان)

دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜۱۴۰۳/۰۲/۱۲ 👈وزن شروع:56/700 وزن هدف:65 🧡۱۴۰۳/۰۲/۲۱👈وزن فعلی : 58/04🤎1402/03/28👈وزن فعلی:۵۸/۱۸💛۱۴۰۳/۰۳/۰۴👈وزن فعلی:۵۸/۲۲💚۱۴۰۳/۰۳/۱۳👈وزن فعلی:۶۰/۱۰🤑🥳🤩 دارم به هدفم میرسممممم🥺😻💅 مانده تا هدف: ۴ کیلو و ۹۰۰🙈😃💥
اره ولی اجبار برای زن هاس نداشته باشن باختن ولی مردا هیچی مهم نیست

چون فکر میکنی شکست زندگی مشرک برای زن باخت محسوب میشه

من ۱۶ ساله متاهل هستم هیچ اعتقادی به سیاست ندارم اینکه میگن وای اقتدار بده وای واسه هر چیز کوچیکی صدبار تشکر کن زبون بریز و اینا اصلا قبول ندارم . خود واقعیم هستم حرفهام رو واضح و شفاف میزنم و زیر بار حرف زور نمیرم . 

سوال همیشگی من!چرا ما زن ها نمی تونیم خودمون باشیم؟با هزار نفر باید سروکله بزنیم. با صدتا مشکل دست و ...

چرا اتفاقا. 

برای مثال من به سهم و اندازه خودم دارم به خانم های اطرافم کمک میکنم تا اول از همه خودشون قدر خودشون رو بدونن و به خودشون احترام بذارن. 

ما باید تغییرات درست رو از خودمون و اطرافیانمون شروع کنیم ... 

چون خودزنی که اکثر خانوما دارنُ و مردا ندارن...

چون اکثر خانوما کل شخصیتشونو گره میزنن به یه نر و اونا نه...

چون خانوما ارزش خودشونو نمیدونن و اونا میدونن...

چون سیستم مردسالاری رو خیلی از خانوما باور کردن و مردا بیشتر...

چون از ماست که بر ماست...

اون پول و قدرت و محبوبیت که هیچ،خود مرد از زن بیرون میاد و تو و امثال شما هنوز درگیر توهماتی هستین که جامعه و فضای مجازی به خوردتون داده...

قانون باید از قشر ضعیف حمایت کنه. بنظرم تو جامعه ما هم، چون یا قانون درستی نداریم یا همین قوانین موجود هم درست اجرا نمیشه، در حق بعضیها ظلم میشه.

دلیل اینکه زنها سیاست پیشه میکنند هم ضعف قدرتشون هست که قانون باید ازشون حمایت کنه.

(البته من اونقدرها هم فکر نمیکنم امروزه در حق خانمها ظلم بشه.)

🌸 من باور دارم :

اتفاقا اگر خانم ها یاد بگیرن 

قدر خودشون رو بدونن ، 

وارد هر رابطه ای نشن ، 

خودشون رو وارد جنگ زن ها علیه همدیگه نکنن ، 

خودشون رو تحقیر نکنن ، 

به خودشون احترام بذارن ، 

خودشون رو ضعیف و وابسته نشون ندن ، 

و ...... 

از مردها قدرت بیشتری دارن. 

2801