2777
2789

یکبار اره

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

بیین اینقدر🤌درست نیومد

اگه فقط یه روز یه روز دیرتر میومدم میشه سه سه سه 🥲     هعی من اگ از این فکرا داشتم الان داشتم پادشاهی میکردم اهای کسی ک با نظراتم مخالفی خوب مخالف باش😊          دیگه خیلی حرف توهم نخون میگم نخون های با توام حرف گوش نمیدی نه خوب گوش نده 😬 من چیکارت کنم 🤷‍♀️       خود درگیر هم خودتونید من دخمل خوبیم 😌🤞

اره چند بار گفتن درست در اومد در صورتی که من مطمعن بودم همچین چیزی نمیشه😂

یک صلوات برام میفرستی ؟مرسی قشنگم 💕امیدوارم توی زندگیت یهو یک اتفاق خوبی بیوفته که ندونی از خوشحالی چیکار کنی😊💕اگه حرفی میزنم قصدی ندارم پس لطفا ناراحت نشو😊💕
جدی😐؟

اره خودمم تعجب کردم 

اخه قبلا الکی میخواستم ببینم چی میگن دیدم درست در اومد 

البته اونایی که واقعا حساشون درسته 

یک صلوات برام میفرستی ؟مرسی قشنگم 💕امیدوارم توی زندگیت یهو یک اتفاق خوبی بیوفته که ندونی از خوشحالی چیکار کنی😊💕اگه حرفی میزنم قصدی ندارم پس لطفا ناراحت نشو😊💕
2801