2777
2789
عنوان

اگ همسرتون چنین همکاری داشته باشه حساس میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 7229 بازدید | 193 پست
منم یه خانمم تو همین جامعه درس خوندم با آقایون در ارتباط بودم شاغل بودممذهبی ام همسرم خانوادم مذهبی ...

بعدشم مگه ما گفتیم صحبت کردن با اقایون ممنوع؟؟ یا خودمون اقا ببینیم فرار میکنیم، شما میگی من با هر اقایی حرف بزنم کسی حق نداره قضاوتم کنه! با اون اقا چطور رفتار میکنید که منتظر قضاوت نکردن هستید؟؟ ما هیچ خانمی رو قضاوت نمیکنیم، یا نگفتیم همه گونی بپوشن که درامان باشن یا به مردا انگ هیز بودن نزدیم، من میگم انسان بودن کار سختی نیست، چه دلیلی داره یه خانم اینقدر خودشو کوچیک کنه و رفتار درستی نداشته باشه که به چشم بیاد و قضاوت بشه، اگه رفتارتون درست هست اصلاااا نگران نباشید چون شما هیچوقت قضاوت نمیشید و قطعا قابل احترام هستید ، و اینکه منظور من از خودی نشون دادن این نیست که اویزون شوهرت باشی، من خودم ۵ ساله سرکار همسرم نرفتم ولی اگه خانمی احساس خوبی نداشته باشه نسبت به سرکار همسرش برای حفظ زندگیش هیچ اشکالی نداره که هم بره همسرش رو سورپرایز کنه و هم رابطه خوبش رو همکارای همسرش ببینن،من خودم کارشناس مددکار اجتماعی خانواده هستم و بدون اطلاعات حرف نمیزنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعدشم مگه ما گفتیم صحبت کردن با اقایون ممنوع؟؟ یا خودمون اقا ببینیم فرار میکنیم، شما میگی من با هر ا ...

شما نمیتونین برای همه تعیین تکلیف بکنین 

من هم نمیتونم 

شما هنوز منو ندیدین میگین رفتارت فلانه

به هر حال افکار بعضی رو نمیشه تغییر داد 

من هم اصراری ندارم 

اما اینو فهمیدم هر خانمی حتی نچرال زیبا باشه مورد سوظن همجنس اشه

بیشتر از سر حسادته البته 

که خوب طبیعیه 

یا از سر بی اعتمادی به خود یا شوهر 

من رفتار نابهنجار هیچ کس رو تایید نمیکنم 

هیچ رفتاری رو با هیچ کسی 

اما نمیخوام خودم و همسرم منزوی و جامعه گریز باشیم و بچه هامون 

هیچکس رو نمیشه از روی ظاهرش یا حتی نوع بیانش یا صداش یا هر چی قضاوت کرد 

من اطرافم خدا رو شکر خانم مسئله دار ندیدم و نداریم تو اطرافیان و...... 

همسرم هم خدای خودم نمیدونم بهش بچسبم مث لاله و لادن

چو عقیقی به نگینی ❤یارا تو همینی ❤سوغات تویی که اینچنین شیرینی❤عشقی ست اگر به سلطنت بنشینی❤تو که پیروز نبردی یارا تو چه کردی ❤هر لحظه به دور هر دومان میگردی❤  جانی ست که از عشق به در آوردی ❤ صد ساله بشی یارم❤ دوران خوشی یارم❤ از هر چه که میخواهم دارد همه چی یارم❤ صد ساله بشی یارم افسانه بسیارم ❤آزار تو دربارم ای حضرت دلدارم ❤تو ❤👨‍💼Ⓜ️❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤
2802

مرد اگر اهل خیانت باشه توی زندانم که بندازیم خیانت میکنه پدر من توی مخل کارش با هزاران تا خانم در ارتباطه که اکثرا رنج سنی پایینی دارن و طبیعتا به خودشون هم میرسن حتی یه بار آشپز اسمس داده بود که رئیس عزیز من !!! اما خب چیزی بینشون نبود صرفا بخاطر پاچه خواری این کارو کرده بود یا عیدارو تبریک میگن  و خلاصه که پاچه خواران اما الان مامان من کاری میتونه بکنه ؟ اگه بابای من بخواد خیانت بکنه این جا ته جای دیگه میکنه 

من چی میگم ، شما چی میگین🤣🤣 کلا متوجه نشدی انگار

متوجه شدم 

اتفاقا 

شما نظراتتون عوض میشه 

به هر حال خود دانید 

گفتم اصراری بر فهمیدن منظورم ندارم 

شما اصرار دارین خانما خرابن 

یا  همه دنبال شوهر شمان 

غیر اینه؟ 

یا هر کس رفتارش باب دل شما نبود سبک سر و جلفه

دیگه این ذهنیات شماست 

که خودتونو اذیت میکنه

وگرنه خانما دغدغه های مهم تر از مردای هول متاهل دارن تو زندگیشون

اگر مردی غیر قابل اعتماده مشکل خانمای دیگه نیست

چو عقیقی به نگینی ❤یارا تو همینی ❤سوغات تویی که اینچنین شیرینی❤عشقی ست اگر به سلطنت بنشینی❤تو که پیروز نبردی یارا تو چه کردی ❤هر لحظه به دور هر دومان میگردی❤  جانی ست که از عشق به در آوردی ❤ صد ساله بشی یارم❤ دوران خوشی یارم❤ از هر چه که میخواهم دارد همه چی یارم❤ صد ساله بشی یارم افسانه بسیارم ❤آزار تو دربارم ای حضرت دلدارم ❤تو ❤👨‍💼Ⓜ️❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤
اره من این مدلیم نمیدونم شآیدم عشق حساسیت میاره

عزیزم شما باید بدونی خیلی از مشاغل الانه و تو این دور و زمونه خانم و آقا با پوشش‌های متفاوت کنار هم هستن.

به نظرم چندبار برو محل کارش شما همسر اون مرد هستی جایگاه خودتو با افکار الکی پایین نیار.

حتما اتفاقا رفتی خوب برخورد کن با اون خانم.

حالا حالاها از این کارآموزا زیاد خواهند آمد و خواهند رفت پس از الان یه تدبیری کن چون مساله شغل یه مساله ای هست که تا پایان عمر هم آدم درگیرشه

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر
2801