2777
2789

همسرم وکیل سرپرست ی خانم هست ک ایشون کاراموز همسرمه بعد با کفش پاشنه بلند انگار عروسیه و ی کت وشلواری میاد ک کته تا زیر باسنش نیس تقریبا روی باسنش میفته با شلوار قد ۹۰ و تا دوسال کاراموز همسرمه

همسرم تمام کسی است ک بااو میتوانم از این جهان پر از بی رحمی وظلم رها شوم🫀❤️🫂

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

2802

شما یا همسرتون میتونین تصمیم بگیرین در مورد ادامه همکاری؟ 

نه حساس نمیشم 

شما هم نباش

خودمم کفش پاشنه بلند میپوشیدم 

کفش دیگران تاثیری تو زندگی شما نداره

چو عقیقی به نگینی ❤یارا تو همینی ❤سوغات تویی که اینچنین شیرینی❤عشقی ست اگر به سلطنت بنشینی❤تو که پیروز نبردی یارا تو چه کردی ❤هر لحظه به دور هر دومان میگردی❤  جانی ست که از عشق به در آوردی ❤ صد ساله بشی یارم❤ دوران خوشی یارم❤ از هر چه که میخواهم دارد همه چی یارم❤ صد ساله بشی یارم افسانه بسیارم ❤آزار تو دربارم ای حضرت دلدارم ❤تو ❤👨‍💼Ⓜ️❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤
صد درصد حساس میشم ینییی چی

دیگ کاراموزیش پیش همسرمه جالبه موهاشم باز میزاره فر میکنه بعد روسریم سر میکنه کااااملا انگار امده عروسی

شما یا همسرتون میتونین تصمیم بگیرین در مورد ادامه همکاری؟ نه حساس نمیشم شما هم نباشخودمم کفش پاشنه ب ...

والا ادم سالم دو بار بااون گفشا پله های دادگاه رو بالا پایین کنه دیسکش میزنه بیرون

ن چیزیه ک از طرف کانون وکلا ب همسرم محول شده

والا ادم سالم دو بار بااون گفشا پله های دادگاه رو بالا پایین کنه دیسکش میزنه بیرونن چیزیه ک از طرف ک ...

دیدی گفتم تصمیم با شما یا همسرتون نیست

پس بیخود خودتونو ایشونو عذاب ندین

من عادت داشتم 

بنا به دلایلی شخصی الان نمیپوشم 

چو عقیقی به نگینی ❤یارا تو همینی ❤سوغات تویی که اینچنین شیرینی❤عشقی ست اگر به سلطنت بنشینی❤تو که پیروز نبردی یارا تو چه کردی ❤هر لحظه به دور هر دومان میگردی❤  جانی ست که از عشق به در آوردی ❤ صد ساله بشی یارم❤ دوران خوشی یارم❤ از هر چه که میخواهم دارد همه چی یارم❤ صد ساله بشی یارم افسانه بسیارم ❤آزار تو دربارم ای حضرت دلدارم ❤تو ❤👨‍💼Ⓜ️❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤
لباس های وکیلا و کارآموز ها اینطوریهکت و شلوار می پوشند. در اصل مانتو شلوار اداریه

خودم اداری و چیزی ک هس الان تن این خانمو تشخیص میدم متاسفانه کانون وکلا استقلال خاصی داره

شوهرم خیلی باهام رفیقه میگه اینجور خانما تو محل کار که هستن مردا قطعا نظرشون بهش جلب میشه مثلا میگن ک ون فلانیو نگا

خودش کادر درمانه با خانمای زیادی در ارتباطه من برام هیچ اهمیتی نداره

خودم سعی میکنم شیک و امروزی بپوشم مثلا مثل تیپ این خانم که گفتی، حوصله ندارم دنبال چشم شوهرم باشم که کجا میچرخه

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
2801