2777
2789
عنوان

هیچ چیز قوی تر از صبر و زمان نیست

19851 بازدید | 1486 پست

دوستان عزیزم،

در روایت آمده که فرزند ما مهدی«عج»غیبت طولانی خواهد داشت.بخاطر طولانی بودن غیبت؛

یک عدّه شک می‌کنند و میگن:نکنه اصلش دروغ باشه🤔؟ 

یک عده هم پای کار می ایستند ومیگن:وعده خدا حقِ و دیر یا زود هم زمانش میرسه✌️

این ها خیلی اذیت میشن، تحت فشار قرار میگیرند ،توهین می‌شنوند ،شکنجه میشند ،کشته میشند..

اما همچنان با استقامت و صبر پای آرمانشون ایستادند.🤚

گروه اول به کنایه به گروه دوم میگن:

«مَتی هذالوَعد ان کُنتُم صادِقین »

این وعده ای که میدید زمانش کِی هست اگر راست میگین؟

شما که میگید امام زمان میاد،پس کو ؟! 

غافل از اینکه اصل امتحان ایمان و صبر دقیقاهمینجاست.

🌿امام حسین ع میفرماید:

هر کس در عصر غیبت به آزار،اذیت،تکذیب ها صبر کند، همانند کسی است که با شمشیر در کنار رسول خدا (ص) مبارزه می‌کند.بحارالانوار 🍀

🌿با نوشتن لبیک.یا.مهدی#   در ثواب تاپیک سهیم بشیم

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

⬅حالا پاداش شون تو دنیا چیه ❓️

☀️ بله درست حدس زدید 

ظـــهور موفور السرور امام زمان خودتون ❣️

و چه پاداشی برای دنیا و آخرت از این بهتره

😍✌️

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

⬆⬅قرار نیست معجزه بشه ، این کار دست من 

و تو رو می بوسه ❌

همت و اتحاد میخواد

هستی پای کار ؟

بسم الله 👇

✳️ امام صادق عليه السلام فرمودند:

🌿اگر قرار بود کارها برای مهدی به خودی خود درست شود؛ کار برای رسول خدا درست می شد

و دندانهایشان نمی شکست و صورتش زخم بر نمی داشت.هرگز چنین نیست، به خدا سوگند؛ 

تا وقتی شما آماده نشوید و برای آمدنش تلاش نکنید و عرق و خون از پیشانی شما نَچِکد کار او سامان پیدا نمی کند. 🌿

(الغیبة النعمانی ص ۲۸۳)🌹🌿

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

🔴 هراتفاقی‌افتاد،نمـازهایت‌را،ازیادنبـر!! 

مصیبتِ‌کسی‌که‌نمازنمیخواندبه‌مراتب

بیشترازشیطان‌است،

شیــطان‌برای‌آدم سجده‌نکرد،

امـاکسی‌که‌نمازنمیخوانـد

برای‌خداسجده‌نمیکند... 

🕊نمـازکلیدِ‌سعادت‌ِدنیاوکلیدِ‌بهشت‌است

هرگز‌ازنمازهایت‌دست‌نکش...!!!

🌹سلام دوستان 

تاپیک شروع نماز و نماز اول وقت داریم. 

اگر دوست دارین شروع کنید  بسم الله

بهم بگین تا تگتون کنم 💖

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
2802

✍دین داری در آخرالزمان 

💠 عن النبي (ص) أنه قال:

«يأتي علي الناس زمان الصابر منهم علي دينه كالقابض علي الجمرة ؛ رسول خدا فرمود:زمانی

بر مردم می آید كه ماندن بر دین حق ، مانند 

نگه داشتن گلوله آتش در دست است» ☄️

⬅⬅(مستدك الوسائل ، ج 12 ص 33)

آيا هنوز وقت آن نرسيده است؟!

🥁باید طبلش را بزنند تا بيدار شويم ؟كه امروز دیندارى سخت ‏تر از نگاهداشتن آتش در دست است..؟

🌟اللّٰهُمَّ وَأَعِذْنا مِنَ السَّأْمَةِ وَالْكَسَلِ وَالْفَتْرَةِ فی امره)

خداوندا ! ما را از خستگی و تنبلی و سستی در مسیر یاری حضرت مهدی علیه‌السلام پناه بده.!

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

💥در آخرالزمان خیلی ها میگن امام زمان دروغه!!!

💥فَاصبِر اِنَّ وَعدَ اللّهِ حَقُّ.

💌صبر کن

قطعا وعده‌ خدا حق است.

📚روم/آیه۶۰

https://uupload.ir/view/img_20240917_120749_463_8oyo.mp4/

دستتون روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

😓 تشدید اختلافات شیعیان پیش از ظهور 

🔻امام حسن علیه السلام فرمودند:

«آن امری را که منتظرش هستید🌻

-فرج و ظهور امام زمان عج - محقق نخواهد شد،   مگر در زمانی که برخی از شما از برخی دیگر برائت و بیزاری بجوید ، و گروهی گروه 

دیگر را لعنت کند،و بعضی بر روی بعض دیگر 

آب دهان بیندازد، و برخی به کفر برخی دیگر شهادت بدهند.»

راوی عرض کرد:

در آن زمان خیری وجود نخواهد داشت❓️

🔺️حضرت فرمودند‌:

همه خير در همان زمان است.

در آن زمان است که قیام کننده ما قیام می‌کند 

و همه (پراکندگی و تفرقه و اختلاف ودشمنی) 

را برطرف می‌کند.

📚 بحارالأنوار ، باب (۲۵):، ج ۵۲، ص

لبیک.یا.مهدی#  

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

🌸 فتح الهی نزدیک است.

از رسول خدا (ص) نقل شده که فرمود:

مردم! بشارت باد بر شما فرج مهدی (عج) چون وعده خدا تخلف پذیر نیست و حکم او برگشت ندارد و او حکیم و آگاه است و براستی فتح الهی نزدیک است

(یوم الخلاص، ص۲۲۶)

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          

امام محمدباقر (علیه‌السلام):

فَیاطوبی لِمَن أَدْرَکَهُ وَ کانَ مِن أنصارِهِ، وَ الوَیلُ کُلُّ الوَیلُ لِمَن خالَفَهُ وَ خالَفَ أَمرَهُ وَ کانَ مِن اعدائِه.

خوشا به حال آن کس که زمان حضرتش را دریابد و در جمع یاوران او باشد،

و بدا و بسیار بدا به حال کسی که با او مخالفت و ستیزه کند و از حضرتش فرمان نبرد و در زمره دشمنانش درآید.

بحارالانوار، ج ٥٢، ص ٣٤٨

▫️ای بهانه‌ی هرچه انتظار!

ای خوش‌ترین انتظار!

کی می‌رسد روزگار دیدار؟!...

سلام بر تو ای آخرین حجت خدا!

✨ السلام علیک یا حجةَ اللهِ وَ دلیلَ إرادَتهِ

❗️منتظران ظهور او.....

❤️ امام #سجاد علیه السلام فرمودند: اى ابو خالد مردم زمان غيبت او كه معتقد به امامت او هستند و منتظر ظهورش ميباشند از مردم هر زمانى برترند زيرا خداى تبارك و تعالى عقل و فهم و معرفتى به آنها عطا كرده است كه غيبت نزد آنها چون مشاهده است و آنها را در اين زمان بمانند مجاهد در ركاب رسول خدا صلّى الله عليه و آله با شمشير قرار داده است آنان بحق مخلصان و بدرستى شيعيان ما و داعيان بدين خداى عز و جل در پنهان و آشكار ميباشند و فرمود انتظار فرج از بهترين اعمال است.

📚كمال الدين جلد ۱ صفحه ۳۱۹

2801