2777
2789
عنوان

میخوام شکایت کنم پولمو خوردن

575 بازدید | 41 پست

عذرمیکنم از عزیزانی ک منتظر پاسخگویی بودن من پی‌وی و اعلان ها به علت تایم کاری زیاد  نتونشتم چک کنم

و این مورد برام ضروری بود

چطور ؟برم بانک زنگ بزنه؟ یا پلیس فتا ..زنگ زدم صف انتظار میگه حوصله ندارم انقد وایسم 

همه چتاشو دارم 

شمارشو دارم 

شماره کارتشو هم دارم 

اسم و فامیلشم دارم 

میخوام شکایت کنم ازش به جرم کلاهبرداری 

ینفر راهنماییم کنه 

مچکر

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما شکایت کنید حتما

چطور 

پیش کی برم

حوصله ندارم تماس عمومی باشه انقد صبرکنم

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

برید پرونده تشکیل بدید،ولی ازکجا وچقدر کلاهبرداری کردن ازشما؟

هزینش و ب قدری هس ک برا دکتر رفتن برای مشکل قلبم لازم داشته باشم و این بشر حروم خور پولمو خورد من حالم بدتر شده 

حضوری برم؟ چقدر طول میکشه 

خیلی دردسر نداره؟؟ میخوام سریع کارشو تموم کنم

برم بانک بنظرت زنگ بزنه یا مبلغو برگردونه؟تمامی مشخصاتشو دارم 

برید پرونده تشکیل بدید،ولی ازکجا وچقدر کلاهبرداری کردن ازشما؟

از ایتا بود

شماره داد و رضایتشو برای تبلیغات کاری 

منم اعتماد کردم .

اشتباه کردم واقعا

من پولمو میخوام 

هزینش و ب قدری هس ک برا دکتر رفتن برای مشکل قلبم لازم داشته باشم و این بشر حروم خور پولمو خورد من حا ...

اول شما برید دادسرا حضوری پرونده تشکیل بدیدوشکایت رو تنظیم کنید ومدارک روهم ارائه کنید ،مدت زمانی طول میکشه

بعد بازپرس به شما احضاریه میفرسته وازشما میپرسه ازچه کسی شکایت دارید بعد طرف رو که ازش شکایت شده میکشونن دادگاه و  طرف مجبوره غرامت بپردازه وتمام وکمال مبلغ رو به شمابرگردونه

اول شما برید دادسرا حضوری پرونده تشکیل بدیدوشکایت رو تنظیم کنید ومدارک روهم ارائه کنید ،مدت زمانی طو ...

اوووو خیلیه

میخوام پولمو پس بگیرم فقط🥺

زنگ بزن و تهدیدش کن

خطش همش اشغاله یا دردسترس نیس

مسدود کرده یا چی؟!

بله خیلی زمانبره ،اول شما زنگ بزن تهدیدش کن اگردیذی تهدیدت عالی نشد به پلیس فتا زنگ بزن ازطریق شماره ...

زنگ زدم میگم هی میگه در صف انتظار 

الان رفتم سایت فتا شکایتنامه پرکردم ببینم چی میشه 

گیر کنه تو گلوش

نمیبخشم

باپلیس فتاتماس بگیر احتمالا طرف از خیلیا کلاهبرداری کرده

مسدودم؟

اون تماسه گویاس ..صف انتظار

شماره دیگه ای نداره؟🥺