2777
2789
عنوان

عروسیاتون چن ساعت طول میکشههه

119 بازدید | 18 پست

ما امشب رفتیم عروسی انقد زود به نظرم تموم شد.. هشت و بیست رسیدیم نزدیک ۹ عروس اومد یازده و نیم میشه گفت تموم شد دیگه تا مردا ام شام خوردن ۱۲ شد و اومدیم خونه 🌝البته اتوبوس آورده بودن بعدش عروس کشون و اینا بود ولی ما نرفتیم..

به نظرتون کم نبود؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2802

تهران ٦ تا ١٠ هست الان

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

بله برون دختر عموم از۷رفتیم۲ اومدیم خونه عروسی پسر عموی شوهرم۵رفتیم ساقدوش بودیم ساعت ۴خونه بودیم تا۴ زدن و رقصیدن 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

ما یه عروسی اصفهان رفتیم..از ۷ شب تااا ۴ صبح

باورم نمیشد ینی من ک خسته بودم با خانوادم رفتیم

عروسیش هم مختلط بود کلا حالم بد شد..تا حالا مختلط نرفته بودم و دیگم غلط کردم ک برم

گُلْی کِِه آنْ روُز دیْدًمْ
بله برون دختر عموم از۷رفتیم۲ اومدیم خونه عروسی پسر عموی شوهرم۵رفتیم ساقدوش بودیم ساعت ۴خونه بودیم تا ...

اووه مهمونت برنگشتن؟ مهمونای ما تا پذیرایی میشن بلند میشن😐بعد اینکه تا ۴ صبح گرفته بودین تالار یعنی؟

چرا انقد کممممده؟شام میدن اصن تو این تایم کم؟

معمولا ٩/٣٠ يا ده شام ميدن

حينش كيليپ نشون ميدن و تمام

سالهاست همينه حداقل از ١٥ سال پيش ك خودم ازدوج كردم

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
اووه مهمونت برنگشتن؟ مهمونای ما تا پذیرایی میشن بلند میشن😐بعد اینکه تا ۴ صبح گرفته بودین تالار یعنی ...

آره ۱۰۰میلیون اضافه تر داده بودن ب صاحب تالار هم مختلط بود هم تا صیح  موسیقی اینا به راه بود

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
2801