2777
2789
عنوان

جشن تعیین جنسیت جاری😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 43 پست
یه آدم دورو که جلوی مادرشوهرم و خواهرشوهرام قربون صدقشون میره بعد پشت سر همش بدشون رو پیش من میگه.هر ...

جاری ات از دورویی هم باشه خودت میگی همه مناسبتها میره خونشون کادو و کیک و گل میبره 

مادرشوهرت براش اینکار رو کرده

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

معلومه حسود نیستی برا اون جشن بگیرن برا ط یع تبریک خشک و خالی ام نگن وااا خب حق داری بنظرم به شوهرت ...

به شوهرم با خنده گفتم برای من جشن نگرفتن باید یه بچه دیگه بیارم برام بگیرن اونم هیچی نگفت لبخند زد

2802
یه مشت مغز پوسیدن دیگه من مادر شوهرم زن بدی نیست ولی پسر دوسته سر دخترم خیلی خوشحال نشد ولی چند روز ...

بچه هاتو خدا حفظشون کنه برات. مادرشوهرمنم همش فرق میزاره بین بچه هام خدا ازش نگذره.پسرم الان اسال و نیمشه ۳تا کلمه بلده ببارم نگفته چرا حرف نمیزنه و فلان ولی دخترم توی این سن مثل بلبل بود باز میگفت زبون نداره حرف بزنه

لابد خود جاریت جشن گرفته اونارم دعوت کرده.

نه گلم مادرشوهرم خونه خودش گرفته بود مادر پدر جاریم و عمه جاریم وپدربزرگ و مادربزرگ جاریم دعوت کرده بود.دومدل شام و شیرینی و کیک و کلی تدارک 

بچه هاتو خدا حفظشون کنه برات. مادرشوهرمنم همش فرق میزاره بین بچه هام خدا ازش نگذره.پسرم الان اسال و ...

خوب خودت میگی تمام مناسبت ها رو گل و کیک میبره تبریک میگه اونا هم میخواستن جبران کنن

غصه نخور احتمال زیاد کار شوهرش بوده پولش رو اون داده چون خیلی زرنگه از طرف مادر و خواهرش وارد شده تا ...

نه شوهرش یجوری میگفت که انگار اصلا خوشم نمیاد جشن گرفتید و من راضی نیستم و فلان و زشته

خوب خودت میگی تمام مناسبت ها رو گل و کیک میبره تبریک میگه اونا هم میخواستن جبران کنن

اره دیگه حق با شماست ولی منم خیلی براشون کادو گرفتم اکثر مناسبت‌ها گرفتم ولی یبار نشده اونا تولدم یا تولد دخترم چیزی بدن

2801