2777
2789
عنوان

شوهرم گردو و شیره رو داد ب مامانشینا

| مشاهده متن کامل بحث + 6164 بازدید | 164 پست
اصلا اول بدست من نمیرسه ک جداکنمحتی برای خودمو مادرشوهرم جدا میکنه😔

خب حالا استاترشو از یجایی بزن 

ببین یا کمک نکن تو هیچی یا خودت قشنگ سهم بندی کن یجوری باشه دست خودت بیفته 

مادرشوهرتو و شوهرتو خرش کن بگو کمرت درد میگیره دستات فلان میشه کم کم از دستش دربیار خودت کارارو بکن 

از سال دیگه بگو بچه گردو زیاد میخوره براش گردو زیاد بردار 

شیره بگو برا بچس زیاد بردار 

خودتم سهم مادرتو بده بهش اگر دیدی بازم میگه نده اصلا بخاطر این چیزا مادرت اینارو تحقیر نکن همین ک کمک های مادرت کمرنگ بشه شوهرت خودش مبفهمه چ خبره

🥸

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

خسته نباشی چرا اینقد قانعین جیب شوهراتونو پر می‌کنین چی بشهاگر خرج شیرخشک بچشو نده کی بده؟چرا باید م ...

والا فکر کن تا خرج شیر خشک بچه هم انداخته گردن مادر بیچاره بعد شوهره مادرشو فرستاده سفر 

من بودم خون به پا میکردم شک ندارم

خسته نباشی چرا اینقد قانعین جیب شوهراتونو پر می‌کنین چی بشهاگر خرج شیرخشک بچشو نده کی بده؟چرا باید م ...

😔😔😔🥺🥺

آخه حرفم نمیتونم بزنم تا میام حرف بزنم میگه ناراحتی برو خونه مامانت

بچم دوهفته بود ب دنیا اومده بود دعوامون شد گفت برو رفتم تا یک هفته نیومد دنبالم

بعد بابام گف باید برگردی بری سر زندگیت 🥺🥺😔

2802
بله الان خوندمممنونم ازتونان شاءالله که خوشبت بشید

خواهش میکنم همچنین🌹🙏

و اینکه ما تو زندگی هیچکسی نیستیم که بتونیم قاطعانه نظر بدیم و درست و غلطشو بدنیم صرفا با یک نوشته و تاپیک خدا عاقبت هممونو ختم بخیر کنه و خوشبختی نصیب همه بشه 

هزاران دام به هر گام این بیابان هست ک از هزار هزار یکی از آن نجهد 

کاربر اقام.   خودت شاید ندانی چه کردی با دلم اما.... دل ی آدم سرسخت رابردی خدا قوت....(
شما از این ببعد یک برگ از باغ برای مادرت نبر مادرت رو کوچیک نکن اما دیگه هم تو باغ کمک شوهرت نکن بشی ...

شوهرم خیلی بد اخلاقه نمیتونم اصلا بگم نمیام و اینا 😔

شوهرم خیلی بد اخلاقه نمیتونم اصلا بگم نمیام و اینا 😔

با باید جلو شوهرت وایسی و اخلاق بدش رو تحمل کنی 

یا چشمت رو ببند رو رفتار شوهرت 

ببین بچه رو بهانه کن بگو نمیتونم بیام باغ دیگه هم بچه رو نده مادرت نگه داره از مادرت هم هیچ کمک مادی قبول نکن 

حرف شمام درسته ولی دوتا گونی در مقابل ی سینی؟من بحثم گردو نیست بیشعوری مادرشوهرم ک باید میگف شما زحم ...

سلام خدا قوت عزیزم من حرص خوردم از این به بعد بشین بچه ات تو نگه دار.پول نداشتین خونه خودتون  بودین شوهرت پرو  شد که مادرت خرج تون کنهدحساب کار دستت امد دیگه خانواده ات کار نکنن براش.  از جیب شما بزنه پول بده مامانش بره کربلا.

2801