2777
2789
عنوان

شوهرم گردو و شیره رو داد ب مامانشینا

6167 بازدید | 164 پست

سلام بچها

ما ی باغی داریم ک موقع برداشت تو این چهار سال همه چیزمون نصف شده با مادرشوهرمینا منم خب مشکلی نداشتم چون کمم نبود محصولامون

امسال ب شوهرم گفتم هرچی برداشت کردیم ب مامانمم بدیم چون خیلی زحمت بچه داری مارو کشید تا ما رفتیم و کارای باغو کردیم

خلاصه دوهفته پیش رفتیم انگور آوردیم ی جعبه دادیم ب مامانم ی جعبه مامانش و ی جعبه خودمون

بقیشو دادیم کسی برامون شیره درست کنه

وقتی شیره رو تحویل گرفتیم من ب شوهرم گفتم بزار ی شیشه بردارم برا مامانم گفت باشه بعد دیدم همرو برده برا مامانش و مامانش ی شیشه داده برا خودمون😑 گفتم چرا اینکارو کردی گف ب تو ربطی نداره ب مامانت هیچی نمیدم و دعوامون گرفت شدیییید

حالا الانم گردو برداشت کردیم دوتا گونی بزرگ پر هست

من ب شوهرم گفتم داری میای برا مامانمو از ماشین بیار تو آورد ی پلاستیک دو کیلویی بود با پوست

اومدم دیدم اینهمه گردو هست همرو داد تحویل مادرشوهرم گفت تو پوستاشو بگیر چون پوست میگیری همرو بردار ی سینی برا ما بزار😐😐😑

ترسیدم چیزی بگم دعوامون شع باز میخواستم بپرسم تو این موقعیت چ رفتاری نشون بودم ک سیاست مدارانه باشه

خدا به باغ تون برکت بده

من جای تو بودم خیلی حرص میخوردم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

یه گونی گردو برمیداشتی میگفتی خودم پوست میگیرم  برا خودتو خانکاده ات میگداشتی 

انگورهم وقتی شیره گرفتین خودت باید میرفتی تحوید میگرفتی  برا خودتو مامانت بر میداشتی 

وقتی چیزی میاره خونت اول سهم خودتو بردار بعد بفرست برا بقیه

میشه دلیلشم بگید و چرا

خب دلم میخواست به مامانمم بدم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
وقتی راضی نیست حق الناس حساب میشه نباید ناراحت میشدی

من اصلا بخاطر گردو اینا ناراحت نشدم

فقط باهاش سر این دعوا کردم گفتم من از نیاز هام میزنم پول جمع میکنیم ب باغمون برسیم اینهمه راه میریم تا دهاتمون میایم

مامانم زحمت بچه کوچیکمو میکشه چرا باید بین مادرامون فرق بزاریم

ی خیلی طلبکارانه گف دوس ندارم بدم تا الان هرچی داشتم و نداشتم دادم ب خونوادم ازین ی بعدم همینه دوس نداری هری😑

خیلی جا خوردم خیلی ناراحت شدم حای انقدرم جدی نبودم با این لحنش منو حریص کرد سر این موضوع 

خودم سوا میکنم از اول

هی به اون نمیگم سهم مامانم سهم مامانم

مثلا سه تا گونی میکنم گردو رو میگم این که بیشتره برای مامانت این دوتا هم من میخوام 

حالا لازم نیست خیلی تقاوت داشته باشه یکم برای مامانش بیشتر بریز هی بگو اونکه بیشتره برای مامانت گذاشتم کنار

اشتباه ندی اون بیشتره براشونه

درمورد شیره هم خودت سریع بگو تو زحمت نکش من تو نایلون میزارم

اگه مساوی بود باز برای مامان اون یه شیشه بیشتر بزار مثلا سه تا شیشه اون دوتا خودت یکی مامانت 

بگو سهم مامانامون چی شد نه مامانم 

وقتی راضی نیست حق الناس حساب میشه نباید ناراحت میشدی

ولی راضیه مادرزنش بچه رو مفتی نگه داره !!!!!

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

وقتي شوهرم اخلاقش اينجوريه يك دونه گردو هم به مادرم اون مال نميدادم..و هيچوقت براي كمك به باغ نميرفتم.ك مادرم بچه هامو نگه داره.

بره خودش با مادرش بچينه خودشونم بخورن..

لابد مستحق هستن و نياز دارن

مادر من ميتونه ده برابرشو بخره

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
2801