2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمعنی چون دل درددارم خیلی کلاقبل پریودم‌معده دردمیشم این ماه هم معده دردشدم ولی کلاسه روزه میگزره ل ...

منم همین علایم و  داشتم

بیبی بزن

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

منم گاهی همینطورم تو شروع خیلی کمو قهوه چند روز طول میکشه تا کاملا پریودم شروع شه البته من مجردم

من اصن اینجوری نبودم ازهمون روزاول پریودیم زیادبودب بعدکم میشدولی این ماه نه

فرداحتمامیزنم

اصلا گرمی نخوریا بچه میفته

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)