2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2802

چه قیمتی؟

دیور عالیه

میبلین و لورال و شیگلم قیمت مناسبی دارن عالی هستن .

ایزادورا هم خوبه قیمتش مناسب تره .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

من یه سری کرم پودر میکاپ فکتوری خریدم کیفیتش خیلی بالا بود اما خب یه مقدار قیمتش بالاست و دیگه نتونستم دوباره ازش بخرم

دل نیست هر آن دل که دلارام ندارد 💕 بی روی دلارام دل آرام ندارد
چه قیمتی؟دیور عالیهمیبلین و لورال و شیگلم قیمت مناسبی دارن عالی هستن .ایزادورا هم خوبه قیمتش مناسب ت ...

در حد ۵۰۰

که خوب رنگ بده این خیلی مهمه پوست رو روشن کنه و ماندگاری بالا

کاربری دست دو تا دوست 
در حد ۵۰۰که خوب رنگ بده این خیلی مهمه پوست رو روشن کنه و ماندگاری بالا

ایزادورا زیر ۵۰۰ هست و کاور خوبی داره .

ماندگاری کرم پودر با استفاده از پرایمر و پودر فیکس بالا میره .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
پرایمر هم معرفی کن

پرایمر اگه بالای یه تومن میخوای الف عالیه 

پایین تر بخوای میبلین خوبه .

لورال هم قیمتش مناسبه و خوبه .

ایزادورا سری های جدیدش کیفیت قبلیا رو ندارن

تو رنج قیمتی که ایشون میخوان همینه.

ولی نسبت به قیمتش و بقیه برند های هم قیمتش کاور خوبی داره ک بافت خوب .

نه در حد ۳۰۰ ۴۰۰ این کرم پودر رو میگی ؟

بله همینه ولی از دی جی کالا نگیرید بهتره ‌

پرایمر گابرینی هم بد نیست همین قیمته که میخواین .

پرایمر لورال که گفتم عالیه یه کوچولو بیشتره در حد ۵۰۰ هست

2801