2777
2789

پرش فکری شدید دارم وسواس فکری هم دارم فک کنم تا اخر عمرمم باید بخاطر وسواسم قرص بخورم

اصلا اهل درس خوندن نیستم و از درس خوندن بدم میاد

زیادم لوسم.یکی بهم بگ بالا چشمم ابروعه کلا تمام طول روزش درس و همرو تعطیل میکنم

استرسی هم هستم شدیددددد  

حالا یه موقعیت ترکیه برام پیش اومده برم اونجا دندان بخونم ولی همش حس میکنم اشباع میشه تا من فارغ التحصیل میشم چون تقریبا نود درصد مردم رفتن خارج دندون خوندن برگشتن

الکی انقدر فشار درس بهم وارد شه بعدشم هیچی ب هیچی

توانایی ازمون و خطا هم ندارم چون همون بدو ورود پول حداقل سه سال تحصیلو میگیرن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید *قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید* .

2802

ببین من دوستای زیادی داشتم که تو ترکیه درس میخوندن اول اینکه از وضع مالیت مطمئن شو یه هفته برو مسافرت ببین برات هزینه هاش اوکیه یا نه چون وقتی دغدغه مالی داشته باشی درس خوندن برات خیلی سخته بعدشم حقیقتا تا اونجایی که من دیدم تو دوستام خیلیاشون برای عشق و حال میان ترکیه خیلی کمن اونایی که واقعا به درس اهمیت بدن ببین همه اینا برات اوکی هست برپ

چرا بنظرت

چون خصوصیات اخلاقی که نوشتی وقتی به سنی برسی که باید کار کنی و پول دراری ناخودآگاه از بین میره و قوی میشی ، الان برو که بعد با یه رشته خوب برگردی و مشغول شی در ضمن بازار دندون هیچ وقت اشباع نمیشه چون به بازه سنی کار میکنن ،  اگه الان درست نخونی و تحمل نکنی بعد با این خصلت تا زیر دست کارفرمایی میافتی که میکوبونه تورو و تو بخاطر پول مجبوری کار کنی حتی شده کارمندی، خیلی ها آرزو دارن جات باشن 

ممنون میشم برای سلامتی والدینم صلوات بفرستید التماس دعا دارم ازتون غریبم و دلم تنگه  
ببین من دوستای زیادی داشتم که تو ترکیه درس میخوندن اول اینکه از وضع مالیت مطمئن شو یه هفته برو مسافر ...

از لحاظ مالی کامل ساپورت میشم.میترسم دستو دلم ب درس نره و از درس فرار کنم

عه چی خوندی؟چند سال پیش؟برگشتی ایران چیکار میکنی؟

فیزیوتراپی خوندم تازه تموم کردم اونقد هزینه ها زیاد بود ترجیح دادم برگردم ایران کار کنم ولی موقعیت شغلی خوب بران بیفته بازم میرم از ایران متنفرم مجبوری تحمل میکنم

چون خصوصیات اخلاقی که نوشتی وقتی به سنی برسی که باید کار کنی و پول دراری ناخودآگاه از بین میره و قوی ...

از کجا میگی بازار دندون اشباع نمیشه؟

میترسم برم و دستو دلم ب درسا سنگین دندون نره و جا بزنم

فیزیوتراپی خوندم تازه تموم کردم اونقد هزینه ها زیاد بود ترجیح دادم برگردم ایران کار کنم ولی موقعیت ش ...

گرجستان از ایران بهتر بود ینی؟

الان موقعیت کاری خوب تو ایران برات پیدا شده؟

از لحاظ مالی کامل ساپورت میشم.میترسم دستو دلم ب درس نره و از درس فرار کنم

والا مونده دیگه چی بگم من خودم هر روز دانشگاه بودم نزدیک امتحانا خیلی درس میخوندم بعضیام بودن کلا تو پارتی و برنامه روز امتحان استاد میگرفتن با تقلب پاس میکردن … من حالا دغدغه مالی زیاد داشتم سال اول خانوادم ساپورت میکردن بعد که گرونی شد براشون سخت بود کلا تو یه روز یه وعده غذا میخوردم همش خونه بودم گوشه گیر شده بودم 

گرجستان از ایران بهتر بود ینی؟الان موقعیت کاری خوب تو ایران برات پیدا شده؟

اره خیلی ، آزادی و امکانتش خیلی بهتره . تو ایران خودت میدونی دیگه استخدام شی که اصلا درآمد نداری برای همین میخوام کار خودمو راه بندازم رشته من بازار کارش خوبه اشباع هم نیست اگه بتونی مطب بزنی درآمد خوبی داره

2801