2777
2789

من پارسال نماینده کلاس بودم معلم کلاس سومی رو میدیدم خیلی بداخلاقه چنان جیغ میزد تن و بدن منومیلرزید شانس دخترم امسال ک میره سوم افتاده کلاس اون خیلی ناراحتم دخترمم خیلی حساسه چیکار کنم این خیلی وحشیه حتی شنیدم پارسال زده زیر گوش یکی از بچه ها مادرش شاکی بوده دیگه نفهمیدم اخرش چی شد ...فردا قرار بزنگم مدرسه ببینم جا به جا میکنن با کلاس دیگه اگر نکردن چی ؟

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید *قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید* .

2802

بچتو اذیت کرد میری اداره شکایت ازش بالاخره اینقدرام بی صاحب نیستن مدارس هر رفتاری بشه با بچه مردم

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
بیخیال شو

چی رو

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
یبار معلم با چوب زد بهم بابام زد تو گوشش😐

من الان فردا میخوام زنگ بزنم اگر قبول نکرد مدیر چیکار کنم نگران دخترمم اونم اون معلم چنان صداش تیز و بلند بود سر بچه ها داد میزد 

چی بگم 

من اگر از عدم سلامت روان معلم مطمئن بشم هرگز اجازه نمی‌دم فرزندم در کلاسش باشه. 

حتی به قیمت دردسر های تعویض مدرسه

در صورت اطمینان از عدم سلامت روان! چون سلامت روان فرندم هم مستقیماً تحت تاثیرش قرار خواهد گرفت و این ترسناکه. 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 

معمولا کادر مدرسه با نماینده ها مچ هستن باهاشون حرف بزن جابجا میکنن کلاسشو

گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
2801