2777
2789
عنوان

پسرم میگه خدا برام ماشین کنترلی میخره

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 48 پست

بگو خدا برات میاره، اما خب گاهی هم به مامانا میگه برات بخرن. میگه گل پسرتم با خودت ببر تا انتخابش کنه ماشینشو، یه وقتایی هم خودش برات انتخاب میکنه میارع 😍

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید *قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید* .

چند سالشه، پسر منم خیلی دوس داشت اما چون زیاد کاربردی نیست و زود دل بچه رو میزنه براش دوچرخه خریدیم، تو خونه فامیل و آشنا دیدیم اولش ذوق دارن بچه ها، بعد از کمی دیگه سوارش نمیشن، از دیوار یه دوچرخه تمیز پیدا کردیم با قیمت مناسب خریدیم که اون بیشتر کاربردی هس

2802

اخی عزیزم😊❤️

اخه گاهی یه سری چیزا رو نمیش خرید یعنی قرار نیس هرچی ک بچه دست گذاشت خرید حالا ب هر دلیلی میتونی براش توضیح بدی چرا نمیشه براش بخری و اگ صلاح دونستی هرزمان بخر براش 

چقدر به ایمان پسرت حسودیم شد، ایکاش هیچوقت پاکی کودکی و از دست نمیدادیم، تو این باور و ازش نگیر مثل بابانوئل مسیحیا بذار خدا براش همینجوری بمونه بگو مثلا خدا تاریخ و مناسبتای خاص مثلا تولد  ارزوت و برآورده می‌کنه ی تاریخی بگو ک تلاوت موقع بتونی پول ماشین و جور کنی

فقط باورهای یچه رو خراب نکن عزیزم اصلا نگو خدانمیخره . دختر من رفتیم براش وسایلمدرسه بگیریم همه چیشو باقیمت مناسب گرفتم زیادی خرج نکردم ولی کفششو رفتیم بدون پرسش قیمت کفتم خب ارزونه انکار اومدیم حساب کنیم خیلی زیاد گف دیگه شوهرمم مجبوری خرید .تارسیدیم خونه دخترم گف مامان من به خدا گفته بودم از این کفشا برام هدیه بده من مطمعن بودم خدا برام میخره خدایا شکرت اصلا من هاج و واح موندم بچه ته ساله انقد خداروباور داره

.
باباش گف چرا بهم نگفتی گف فردا براش میخرم

فکر کردم ناراحتی الآن،  اشتباه متوجه شدم

♡خدایا شکرت♡                                 ☆اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم☆
2801