2777
2789
عنوان

پسرم میگه خدا برام ماشین کنترلی میخره

| مشاهده متن کامل بحث + 1043 بازدید | 48 پست
چند سالشه، پسر منم خیلی دوس داشت اما چون زیاد کاربردی نیست و زود دل بچه رو میزنه براش دوچرخه خریدیم، ...

۳ وسال و۶ ماه دوچرخه هم داره تاب داره تو توخونه انواع ماشینا از پیکان وانت وپراید اتش نشانی وهمه رو داره حالا ایندفعه ماشین کنترلی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط باورهای یچه رو خراب نکن عزیزم اصلا نگو خدانمیخره . دختر من رفتیم براش وسایلمدرسه بگیریم همه چیشو ...

الهی🥺

دقیقا همینطوره

قبلا هم یه کاربر ی قضیه ای رو تعریف کرد من همیشه یادمه. 

گفت من با ی کوچولو منچ بازی می کردم گفت خاله خدا کنه تاسو انداختم 8 بیاره،  گفتم خاله این نهایتش 6 میاره،  8 نمی شه،  هی اصرار کرد گفت اگه خدا بخواد می شه. 

بعد آخرش 6 آورده بود،  جایزه اش هم 2

♡خدایا شکرت♡                                 ☆اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم☆
۳ وسال و۶ ماه دوچرخه هم داره تاب داره تو توخونه انواع ماشینا از پیکان وانت وپراید اتش نشانی وهمه رو ...

هم جاگیر هس، هم آپارتمان باشین خیلی سخته جابه جاییش که بگه میخام تو پارکینگ و حیاط اینا برونم، دقیقن برا همین جا به جایی و اینکه محیط خونم آنچنان بزرگ نیس نخریدم، و هر کی هم داشت گف بچش زود خسته شده از ماشین 

چقدر به ایمان پسرت حسودیم شد، ایکاش هیچوقت پاکی کودکی و از دست نمیدادیم، تو این باور و ازش نگیر مثل ...

اره همینکارو میکنم قبل ازاینکه بیدار بشه میزارمش بالا سرش میگم خدا برات خریدش

الهی🥺دقیقا همینطورهقبلا هم یه کاربر ی قضیه ای رو تعریف کرد من همیشه یادمه. گفت من با ی کوچولو منچ ب ...

بزرگان ما باورهای مارو خراب کردن ولی بچه هاروح پاکی دارن خداروباور دارن 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

فقط باورهای یچه رو خراب نکن عزیزم اصلا نگو خدانمیخره . دختر من رفتیم براش وسایلمدرسه بگیریم همه چیشو ...

ایقد با اطمینان میگه خدا برام میخرش مامان تو نمیخاد بخری

دخترای منم چند روز پیش باباشون 1 میلیون پول نقد آورده بود خونه از سرکارش...بعد تاچند روز میگفتن یه  عالمه پول بابا آورده بریم دوچرخه بخر...هعی از دستشون کلافم یه جا میرم دست همه بچه ها دوچرخه هست میبینن گریه میکنن ...یه مدت بود اسکوتر میخواستن حالام دوچرخه

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم
واقعا من‌ اول نمازم قضا نمیشد ولی الان حوصله ندارم نماز بخونم

مثل من 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بزرگان ما باورهای مارو خراب کردن ولی بچه هاروح پاکی دارن خداروباور دارن

به نظرم اکه بگی خدا خریده  به آینده پسرت ظلم میکنی

نگو خدا خریده  به مادربزرگشم بگو که پیش بچه تقی به تو قی میخوره نگو از خدا بخاد بگوالز پدر و مادرت بخواه

بحثش طولانیه ونمیتونم تایپ کنم  به نظرم زودتر پسرتو از این بحران نجات بده اینکه چندتا اومدن گفتن فلب پاک و خدا و بهش بگو خداخریده از این کارا نکن

ایقد با اطمینان میگه خدا برام میخرش مامان تو نمیخاد بخری

اگه سنش خیلی کوچیک نیس یادش بده خدا از طریق یکی دیگه میاد برات میخره . ما ک بزرگیم میدونیم هر انسانی یکی از دستهای خدا روی زمینه بخواد کمک کنه از طریق دستهاش یا همون انسانهای اطرافمون اینکارو میکنه