2777
2789
عنوان

بیاین همه جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 20 پست
وای خدا ایول بهت😂 خوشم اومد واقعا هیچ کسی مهم تر از خودت نیس ولی یه چیزی که هست مامانم هم قاطی شده ...

راضیش کن برو هیچ چیز مهم تر از روحیت نیس

اره والا برام مهم نیست دو روزه زندم تو خانوادمم زیاد عروسی نیست با سر و کله رفتم یه تیپی هم زده بودم همه اونجا خاستگاری من بودن اونم عجیب نگاه میکرد انگار وسط سریال های ترکی بودم واقعا 😂(البته منظور از خاستگار دو تا مادر پیر دم مرگ😂😂)

راضیش کن برو هیچ چیز مهم تر از روحیت نیساره والا برام مهم نیست دو روزه زندم تو خانوادمم زیاد عروسی ن ...

مامانم میگه اگه میای نه من نه تو 

آره حتما میرم به قول تو تیپ خوبم میزنم حتی شده از لج البته منم قبلاً به یار دیگه این کارو کردم

یه چیز بگم عروس ،میشه خواهر خواستگار قبلیم بعد این آقای داماد زمانی که دوسم داشت فهمید که داداش عروس اومده خواستگاریم عصبی شد رفت دعوا الان خودش با پسره فامیل شده 

خیلی قاطیه😭

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم میگه اگه میای نه من نه تو آره حتما میرم به قول تو تیپ خوبم میزنم حتی شده از لج البته منم قبلا ...

به یه و.رتم نباشه برو بشین جلو جلو ها تا مراسم رو از نزدیک ببینی یه ارایش دخترانه هم بزن یه عطر خوشبو بزن قبل خودت بوی خودت حس بشه اهنگ مخصوص هم بده بزارن برات 

بزار قاطی پاتی بشه هرچی گفتن بگو حق دارم

به یه و.رتم نباشه برو بشین جلو جلو ها تا مراسم رو از نزدیک ببینی یه ارایش دخترانه هم بزن یه عطر خوشب ...

باشه ممنون که باهام صحبت کردی از اخلاقت خوشم میاد 😍

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

باشه ممنون که باهام صحبت کردی از اخلاقت خوشم میاد 😍

منم از هم صحبت شدن باهات خوشحال شدم 

فقط بدون خودت مهمی هرکی هرچی گفت بگو چی من چه بدونم برین کنار اونقدر تو حال خودت باش برای لحظه ای هم کلام بودن باهات جوونشونم بدن