2777
2789
عنوان

شرایط بدی گیر کردم😭تاصبح ساعت شیش وقت دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2297 بازدید | 100 پست
آره کل دانشگاه پراشون میریزه ازشنیدن اسم این استادلبتابم جامونده خونه مادرشوهرم سکته رو زدم یادم افت ...

😂اشکال نداره سخت نگیر.  بارداری و حالت تهوع و این شرایط هرکی دیگه بود به جای لپ تاپ دست و پاهاشو جا میذاشت 😐😂

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید *قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید* .

2802
الهی انشالله موفق باشی الان استراحت و ریلکس کردن کیف میده😴

خونه داغونه 

امروز موفق شدم ظرف و ظروف ۴ روز گذشته که تو سینک و رو کابینتا جمع شده بودو بشورم و آشمزخونه رو یکم قابل تحمل کنم😂

کف اتاق خواب پرلباس کثیفه به طوری که نمیشه پابندازی فردا باید اونارو بشورم دسته دسته

رو تختم هم پرمانتو و لباسِ چون صبح رفتنی کل کمدو پرو کردم تایکی از مانتوهام مناسب باشه و تنم بشه😂

پذیرایی هم پر گرد و خاک ، فرشا پر از آشغال ریز و بهم ریخته😂

تنها کار مفیدی که کردم لباسارو از رو مبلا انتقال دادم روتخت 

چندروز تو خونه کار نمیکنی خونه منفجر میشه😑

خونه داغونه امروز موفق شدم ظرف و ظروف ۴ روز گذشته که تو سینک و رو کابینتا جمع شده بودو بشورم و آشمزخ ...

وای دقیقا شرایط خونه منم وقتی چند روز دست نمیزنم کپی همینه و منم دقیقا عین کارای شمارو انجام میدم فقط الکی انتقال میدم اینور اونور😂

ترکیده تازه اتاق خوابو یکم سبک کردم مغزم سوت کشیده دیگه

خودتو زیاد خسته نکن چندین ساعت فکر میکنیم خودمونو خسته میکنیم در حالی که ۳ ساعت بکوب وقت بذاری تمیز میشه هیجی نیست کیف بکن راستی برای منم دعا کن منم مامان بشم ۴ ساله منتظرم