2777
2789

ما رفته بودیم خونه خواهرشوهرم برای اولین بار ۴روز هم موندیم عید هم بود به بچه هاشم عیدی دادیم براشونم سوغاتی گرفته بودم 

ماما پذیرایشش از ما یک روز پرسید کوفته میخوری گفتم آره سر ناهار دیدم نفری یک کوفته خیلی کوچک بی رنگ ورو بدون رب وادویه ونمک زرد رنگ پخته حالت بهم میخورد از دیدنش نتونستم بخورم گفتم بی زحمت یک پیاله ماست بده بهم یک ماست خراب ترشیده آورد برام😐اونم نخوردم😖نون خشک خالی خوردم 

ادامشم الان تعریف میکنم شمام تعذیف کنید 

روز بعد گفت ساندویچ می‌خورید گفتم آره رفت برا ۸نفر آدم یک بسته همبرگر خرید نفری یک دونه گذاشت لای یک عالمه نون ساندویچ کرد داد دستمون اینقدر نون داشت دندون نمی‌بریذ😐😑😑برا اینهمه آدم ۲تا گوجه آورده بود هی می‌گفت اگر می‌خورید سرخ کنم باززززززز🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

ادامههههههه

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

سال گذشته اواخر فروردین رفتیم استان فارس بابام میخواست یکی از دوستاش رو بعد از ۲۰ سال ببینه 

رفتیم خونشون در کل که خیلی بی ادبی کردن از کوچیک تا بزرگشون بد ترین توهینشون هم این بود که مادر خونه از اول تا آخر نیومد پیش ما بشینه یه حالت قهر 

انقدر سر و سنگین برخورد کردن ما هم دانشگاه من رو بهونه کردیم و زود برگشتیم

از چشمهایش صدای شکستن قندیل های یخ به گوش میرسید...
2802

مهمونی بد نرفتم تا حالا 

غذا برام مهم نیست همینکه طرف دعوتم کرده و باهام خوب رفتار کنه یعنی اون مهمونی عالیه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

اومده بود خونمون و یک شب هم مونده بود و پذیرایی مفصل

کارو دعوت کرد خونه اش. شام کوکو سبزی پخته بود که تازه همونم بهمون نداد و بردمون هیئت و شام اونجا رو خوردیم

به اصرار خودش شب موندیم

فردا ظهر ناهار چی داریم ؟ همون کوکوی سبزی از شب قبل با نون بیات مونده تو سفره

به همین راحتی

منم مجبور شدم سه روز خونه خواهر شوهرم بمونم،سه شب املت داد،یه ظهر ماکارونی دو ظهر دمپخت،در صورتی که من بهترین ݝذا هارو جلوش میذاشتم و بهترین پذیرایی رو ازش میکردم،بعد اون چند بار کارم تو شهرشون افتاد ولی نرفتم بمونم

من مهمان میشم چشمام رو میبندم رو خونه و وسیله هاش و غذاها و فقط به شخصیت طرف توجه میکنم خودم بهترین غذاهارو خوردم و تا حالا تو خونه‌ی کسی چشمم دنبال غذای آنچنانی نبوده هرجا هم رفتم بهم خوش گذشته الحمدالله 

سال گذشته اواخر فروردین رفتیم استان فارس بابام میخواست یکی از دوستاش رو بعد از ۲۰ سال ببینه رفتیم خو ...

کلا مهمون سر زده رفتند نتیجه اش همینه نباید انتظار داشته باشید و الا آدم پشیمون میشه 

از اونا ناراحت نباشید عزیزم 🌸🌸🌸🌸

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️

سلام

برای منم خیلی پیش اومده 

یکیش اینکه

یکی ناهار دعوتم کرد 

ناهار کی هست به نظر شما؟!

یک از خونه رفتم بیرون

حول وحوش یک ونیم رسیدم

دیدم تازه بعد رفتنم میخوان ناهار بزارن 😬

حدود ساعت چهار سفره انداختن

بلافاصله بعد ناهار دیدم دارن لباس میپوشن

گفتم جایی می‌خواید برید

گفت دخترم برای روز مادر نمیدونم چی چی خریده

باب میلم نیست میریم باهم عوض کنیم

هیچی دیگه منم کیفمو برداشتم 

خداحافظی کردم 

اومدم بیرون 😂

ولی الان چهار روز خونه یه نفر موندن خیلی زوره 

شاید اینکار رو کرده که دیگه نرید

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
2801