2777
2789
عنوان

کمک به گداها ممنوع

564 بازدید | 39 پست

از مترو شادمان ک پیدا بشی یه پل هوایی هست اون بالا یه خانم مثلا رجنور ضعیف نشسته یه ترازو هم جلوشه 

گوشی دستش اس ۲۳ هست گرفته زیر پلیورش و بازی میکنه اول میخاستم ۵۰ بهش بدم به مامانم گفتم بریم بیایم برگشتی بهش بدم مامانم گفت برو گوشی دستشو ببین از مال تو بهتره لباسای تنش مندرس و بافت هستش تو این گرما ک سگ و با نانچیو بزنی از خونه بیرون نمیاد من دیگ به هیچ احدی کمک نمیکنم حتی اگ انقدر پول دار بشم ک پولام از مال اقای ماسک بیشتر بشه فقط به یتیم خونه ها کمک میکنم به بچه های با استعدادشون میرسم که موفق بشن این ادم بیشرف ک از مهربونی مردم استفاده میکنن و باعث فجایع اخلاقی میشن رو چطور میشه جمعشون کنیم؟

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قبلترم یه اتباع رو گرقته بودن تو ۳ ساعت ۶ میلیون جمع کرده بود اینا نیازمندن؟ یا یتیم خونه ها و پرورش ...

برو ای گدای مسکین در خانه علی زن...

البنه ن این مرفه های گدا نما. 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
آخه بدبختی اینه آدم نمیتونه تشخیص بده شاید یکی واقعا نیازمند باشه

بخدا اون زنه ک رو پله هوایی بودو میدی یجور خودشو درست کرده انگار دست بهش بزنی میمیره 

من که احادیثی خوندم که نباید کسی رو نا امید کرد حالا هر شرایطی داشته باشه. خودم تحقیق کردم در این باره.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

احسنت . کاش این فرهنگ جا بیفته و به گداها به هیچ وجه حتی یک ریال هم داده نشه . اونا گدا نیستن شیادن و درآمدشون از ما هم بیشتره !! من هیچ وقت به گدای خیابونی کمک نمیکنم ولی به پرورشگاه یا آدم های نیازمندی که خودم میشناسم کمک می‌کنم 

باکمک نکردن

منم باتیپیکت دیگه به گداهای بیرون پول نمیدم

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
من که احادیثی خوندم که نباید کسی رو نا امید کرد حالا هر شرایطی داشته باشه. خودم تحقیق کردم در این با ...

به گدایی که درخونه ات اومده

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
برو ای گدای مسکین در خانه علی زن... البنه ن این مرفه های گدا نما.

سر کوچه ما یه پیرزنه میشست همه محل بلا اسثتسنا هر چی میشد بهش کمک میکردن اخر کاشف در اومد خانم اپارتمان ۳ طبقه داره پسراش میارن میزارنش اینجا خودشون میرن جای دیگه

آخه بدبختی اینه آدم نمیتونه تشخیص بده شاید یکی واقعا نیازمند باشه

کلی بچه یتیم محصل درجامعه هستش که واقعانیازمندن ازمدیران مدرسه میتونیدکمک بگیرید

فقط قیدکنیدیتیم باشن نه بچه طلاق

باکمک نکردنمنم باتیپیکت دیگه به گداهای بیرون پول نمیدم

منم دیگ نمیدم اونا ک واقعا ندارن با ابروتر هستن اینکارو نمیکنن شده دستمال میفروشن اینکارو نمیکنن