2777
2789
عنوان

کمک به گداها ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 39 پست
منم دیگ نمیدم اونا ک واقعا ندارن با ابروتر هستن اینکارو نمیکنن شده دستمال میفروشن اینکارو نمیکنن

دقیقا

منم ازدستفروش حتی میدونم گرون میده گاهی چیزی میخرم

بخصوص اگرمردباشه چون میدونم خرج زندگی میخوادبده

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من که احادیثی خوندم که نباید کسی رو نا امید کرد حالا هر شرایطی داشته باشه. خودم تحقیق کردم در این با ...

من هر ماه یه مبلغی در حد توانم میزارم کنار انفاق مالم باشه ولی زورم میاد شوهرم این همه کار میکنه بره تو شیکم اینا

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم

چند سال پیش می رفتم خیریه کار می کردم یک زن اومده بود بهترین گوشی و تیپ رو داشت من اول فکر کردم برای کمک اومده بعد دیدم خودش خواستار کمک هست به مسئول خیریه خبر دادم متوجه شدم وافعا نیازمند هست و اون گوشی هم به قول خودش دزدیده بود و لباس ها هم مال کسی بود که قرض گرفته بود بپوشه 

يا یکی از دوستانم نیازمند بود ولی هیچ کس نمی فهمید چون بهترین تیپ رو داشت و همیشه هم لباس هاش قرضی بود 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

احسنت . کاش این فرهنگ جا بیفته و به گداها به هیچ وجه حتی یک ریال هم داده نشه . اونا گدا نیستن شیادن ...

درودددد یکیش بچه های کوره پز خونه ورامینه وضعشون خوب نیست

به گدایی که درخونه ات اومده

بله منظورم اونایی هستن که از ما درخواست میکنن.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

به گدایی که درخونه ات اومده

منظورم کلی بود یعنی هرکس بیاد به من بگه مشکل دارم نباید نا امیدش کنم.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

چند سال پیش می رفتم خیریه کار می کردم یک زن اومده بود بهترین گوشی و تیپ رو داشت من اول فکر کردم برای ...

چون متاسفانه این روزها همه چیز ظاهربینی شده بیشتری ها مجبورند بهترین ظاهر از خودشون نشون بدند 

دیدم طرف هیچ چیز نداره بخوره ولی کلی وام و قرض گرفته برای این که بهترین ظاهر رو داشته باشه 

چند سال پیش می رفتم خیریه کار می کردم یک زن اومده بود بهترین گوشی و تیپ رو داشت من اول فکر کردم برای ...

خب اگ گوشی دزدی باشه در جا میگیرنش به محض سیمکارت زدن اسم اس میره برا طرف درو چیزیه ک زیاده

من که احادیثی خوندم که نباید کسی رو نا امید کرد حالا هر شرایطی داشته باشه. خودم تحقیق کردم در این با ...

عزیزم اخه مثلا اون کسی ک میلیارد پول ب جیب میزنه با گدایی نا امیده ؟ این  ب خودش زحمت نمیده کار کنه اجیر جیب مردمه

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
کلی بچه یتیم محصل درجامعه هستش که واقعانیازمندن ازمدیران مدرسه میتونیدکمک بگیریدفقط قیدکنیدیتیم باشن ...

خب بچه های طلاق هم حق دارن مگه چه گناهی کردن؟ من یه بار به یه خیریه میخواستم کمک کنم

منظورم کلی بود یعنی هرکس بیاد به من بگه مشکل دارم نباید نا امیدش کنم.

به گداهه کفتم پول نقدندارم گفت کارت خوان دارم😁😂🤣🤣🤣🤣

یعنی باشوهرکلی خندیدیم

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
خب اگ گوشی دزدی باشه در جا میگیرنش به محض سیمکارت زدن اسم اس میره برا طرف درو چیزیه ک زیاده

والا بعدش نمی دونم چی شد، چون از خیریه اومدم بیرون 

اما خب کسی که شکمش گرسنه هست از هبیییچ چیز نمی ترسه 

مثلا یک بار یکی از خدمه های یکی از تالارها رک و راست گعت من از غذاهای تالار می دزدم وقتی بهش گفتند غذای حروم میره تو زندگی بچه هات می گفت به من چه، شکم بچه هام گرسنه باشه که پول حروم نره تو سفره شون!!!