2777
2789
عنوان

فضولیای زن داداشم

106379 بازدید | 1834 پست

واقعا برام سواله

اینکه بابای من موقع ساختن ساختمون یکی ی واحد کوچولو به بچه هاش داده 

و به جز ۲ تا داداشام منم بچه ش محسوب میشم و به نام منم زده 

به زن داداش ربطی داره !!؟؟؟؟

من چون دخترم بچه شون نیستم؟؟؟؟؟

تا حالا دو سه بار شوخی و جدی به این موضوع اشاره کرده 

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

2802

همون دفعه اول بهش میگفتی به شما مربوط نیست 

تو کاری که بهتون ربط نداره دخالت نکنید

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

بخند و بگو انشالله بابای شما هم به اسمتون خونه میخره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
2801