2777
2789

صبح داشتم بادوست صمیمی ام حرف میزدم گفت ناهارشوهرت میادگفتم نه یکسره تاشب چندوقت سرکاره قسط زیادداریم گفت چه خوبه مدام سرکاره باحسرت میگفت کاش زبونم لال میشدیه ساعت بعدش شوهرم زنگ زدبرامشتری لوسترداشتم بازمیکردم ازبالاباهمون افتادم خوردزمین پاهاش داغون شد😭😭😭الهی بمیرم رفت بیمارستان گفتن بایدتایه 20روزتوگچ بگیری نگرفته گفت دردشوتحمل میکنم کلی قسط دارم 😔😔😔باکلی اه وناله دوباره رفت تروخداچشم زخم روجدی بگیریدحالامن یه حرف عادی زدم سوال کردولی دوستم باحسرت گفت شوهرمن کارنداره اوضاع خراب خوبه همش سرکاره

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم وحشتناک به چشم زخم اعتقاد دارم.

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

شوهرم همیشه دوبرابر دیگران کار می کنه دو برابرم حقوق می گیره یه بار موقع گرفتن حقوق یکی از دوستاش دیدش گفت خوشبهحالت دو برابر ما کار می کنی همون موقع یه وسیله افتاد رو پاش شصت پاش از وسط نصف شد ده تا بخیه خورد 

دوست منم همینههه 

شوهرش همش توی خونه خوابه دیروز رفتم خونشون گفت خوشبحالت شوهرت همش سرکاره خوابش خیلی کمه من تو حسرت یه لباسم 

حالا شوهرم امروز نزدیک بود میله آهنی پاشو سوراخ کنه