2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا سخت نیست،اتفاقا چون بدون بیهوشی خیلی آزار دهنده اس الان با بیهوشی انجام میدن، ضمنا بیهوشیش سبک و کوتاهه مثل اتاق عمل نیست،کلا خیلی بشه ۱۵ دقیقه شاید بیهوش باشی،بهوشم میای هیچ اذیتی نمیشی

با بیهوشی انجام میدن که راحت تر باشی ولی میتونی بخوای که بدون بیهوشی انجام بشه 

بعد زیر ماشین بیهوشی نمیخوابوننت که نگران باشی ،  با آمپول یه بیهوشی خیلی کوتاه مدت میدن 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
عوارضش چیه؟راسته میگن بعدش دل درد و تنگی نفس و یا افت تپش قلب پیدا میکنبم؟

عوارض نداره اصلا. قبلش پزشک قلب و عروق ویزیتتون میکنه که ببینن بدنتون تحمل بیهوشی رو داره یا نه . بعد شما رو چند دقیقه بیهوش میکنن و از طریق گلو یه دوربین میفرستن داخل

دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم
با بیهوشی انجام میدن که راحت تر باشی ولی میتونی بخوای که بدون بیهوشی انجام بشه بعد زیر ماشین بیهوشی ...

آخه چند هفته قبل یکی از دوستان رفته بود پلاتین پاشو برداره، بیهوش کرده بودن دیگه بهوش نیومد و فوت کرد. بخاطر پا رفته بود

الهی که خدا آرامش رو به دلهاتون بده
منم باید برم کولونوسکوپی هم مثل آندوسکوپیه؟

برای اونم بیهوشتون میکنن

بعد از طریق مقعد دوربین میفرستن داخل

دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم
آخه چند هفته قبل یکی از دوستان رفته بود پلاتین پاشو برداره، بیهوش کرده بودن دیگه بهوش نیومد و فوت کر ...

بیهوشی کوتاه اونقدر ماده بیهوشی نمیزنن که یه ربع آروم میخوابی و خود به خود بیدار میشی، انگار خواب بودی ، برای من که اینطور بود

آخه چند هفته قبل یکی از دوستان رفته بود پلاتین پاشو برداره، بیهوش کرده بودن دیگه بهوش نیومد و فوت کر ...

😭😭

حساسیت داشت به داروی بیهوشی 

حتما به یک متخصص بیهوشی مراجعه کنید. 

بعضی مراکز آندوسکوپی متخصص بیهوشی هم دارن. 

من خودم میخواستن منو بیهوش کنند. گفتم کم بیهوشم کنید..! می‌ترسیدم  

2801