2777
2789
عنوان

ازدواج عاشقانه بزرگترین خطای من بود

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 52 پست

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

تو این دور و زمونه بخای ازدواج کنی میبینی طرف قبلا تو رابطه بوده خوشم نمیاد/=

دقیقا

منم با این موضوع کنار نمیومدم که پسری با داشتن تجربه قبلی بشه همسرم...که خدا رو شکر خدا کمک کرد

لعنت به ذات و وجودت افغانی....

باز تو دوست داشتی اولش 

منِ خر که دوسشم نداشتم 

عین خواهر و برادریم صبح زود وقتی خوابیم میره آخر شب وقتی ما خوابیم میاد که همو نبینیم 

الان میگم خونه پدر جهنمم باشه شرف داره به خونه شوهر 

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...
میشه چند نمونه بگی مثلا چه کارهایی میکنه که ناراحتی

مثلا

ما تازه خونه گرفتیم و کلی کار داریم اینقدر نقص داره خونه که باید رفع شه، تو این وضع رفتیم خونه مادرش چون مادرش هرروز زنگ میزد که کی میاین. از اونور رفتیم خونه خواهر مجردش(اونم تازه خونه گرفته)، کمک کنن خونشو بچینه کامل شه تعمیراتش!

از اونور برنامه سفر چیدن و مام قراره بریم

همه اینا در حالیه که ما تو خونه خودمون هنوز نصف وسایلمون تو جعبه مونده وقت نشده بچینیم حتی!

از اونور باباش گفته کلید خونتونو به منم بدین! من به شوهرم گفتم این کار درست نیست، میگه باباست دیگه!

دقیقا اینم قبلا اصلا اهل خانواده نبودهاینو حتی مادرشم میگه

عزیزم اینجور ادما عوض نمیشن ک. من چهارتا خواترشوهر دارم ک شوهر دوتاشون اینطوری ان. یکیش دستش ب دهنش میرسه دوتا برادر داره .بااینکه پدرش زندست ولی همه کاره ی اینا شوهر خواهرشوهرمه. واسشون عروسی گرفت خونه خرید براشون. یادمه خواهرشوهرم طلاهاشو فروخت تا جاریش صاحب خونه بشه بااین همه ثروت. خواهرشوهرم تاهمین امثال توخونه قدیمی ساخت زندگی کرده هیچ وسیله خونه شو نتونسته عوض کنه درحالیکه من س بار مبل عوض کردم. تااازه امسال نوبت ب خودشون رسیده و خونه خریدن. اونم چی اپارتمان. بهش میگفتم شما ک پول دارین چرا ویلایی نخریدی میگف ویلایی بخرم خونم میشه مهمون خونه.  خانواده ی شوهرش هررمهمونی داشته باشن خونه خواهرشوهرمیگیرن اینم بخاطر همین اپارتمان خریده. ی رفتارایی داره شوهرش ک غیررر قابل تخمل و توصیفه من ک از دور شاهد زندگیشوم قشنگ میفهمم چی میکشی تازه این یک گوششه فقط. خواهرشوهر منکه ک نتونست کاری بکنه کنار اومده 

ربطی به نوع ازدواج آدم نداره بنظرم رفتار شوهر به شانس و اقبال و ذات طرف و تا حدودی حمایتگر بودن خان ...

من شوهرم میدونه بخاطر بچه طلاق نمیگیرم 

یعنی اگه یه جوری وانمود کنم که حتی بچه ام مهم نیس آدم نشه میرم درست میکنه خودشو؟؟ 

اومد و از خداش بود چه کنم؟ 

من که نمیتونم به زور عاشق خودم بکنمش 

از من بدش میاد قشنگ میفهمم یه وقتایی میخاد خفه ام کنه وسط بحث 

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...
مثلاما تازه خونه گرفتیم و کلی کار داریم اینقدر نقص داره خونه که باید رفع شه، تو این وضع رفتیم خونه م ...

کلید رو برا چی میخواد؟ یعنی یهو بیاد اونجا....سخت نگیر و حساس نباش...برا بحث وسایل چیدن میگم 

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
کلید رو برا چی میخواد؟ یعنی یهو بیاد اونجا....سخت نگیر و حساس نباش...برا بحث وسایل چیدن میگم

اخه میرن خونه دخترشونو کامل میکنن

بعد به ما میگن حالا عجله نکنید! چرا مگه ما ادم نیستیم خونه مونو جمع و جور کنیم و راحت زندگی‌ کنیم؟ باید وایسیم هروقت اوامر بقیه انجام شد بریم پی کار خودمون؟

کلیدو نمیدونم برا چی میخواد

میگه بابا که یهو نمیاد خونه، محض احتیاط میخواد!

من ندیدم کسی همچین احتیاط مسخره ای کنه

2801