2777
2789
احتمالا ولی میگن لکه لانه گزینی کمه

به هر حال بیبی چک که مثبت نشون میده، یعنی بارداری. مبارک باشه. ولی به نظر من حتما برو آزمایشِ تیتر بتا بده‌ که داخلش با عدد مشخص میده بارداری یا نه. 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مبارکه مامان شدی 😍

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

ممنون خدا کنه اگر بی بی چک دوباره بدم منفی باشه توجه کنم؟

مثبت کاذب نداریم مگر اینکه آمپول و داروی هورمونی مصرف کرده باشی 

اگر مجدد بی بی چک زدی منفی بود یعنی بارداری شیمیایی رو تجربه کردی یه رویان ضعیف تشکیل شده نتونسته خودشو به دیواره رحم برسونه و دفع شده اگر این اتفاق قبلاً برات افتاده یا الان افتاد شوهرت رو بفرست آزمایش اسپرم 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
من هیچ امپول و داروی هورمونی مصرف نمیکنم

فقط دکتر بهم قرص تقویتی تخمدان وفولیکول نوشته که حتی برای سلامت سیستم لوله عصبی جنین هم مناسبه 

ازمایش اسپرم مردا نمیدن 

حتی ما خانم ها دکتر میریم میگن دکتر هیچی سرش نمیشه و...