2777
2789
عنوان

واکنشش چی میتونه باشه⁉️

154 بازدید | 23 پست

یه کاربر خارجی که به هوای سایت بارداری و بچه داری اینجا عضو میشه

هم جوابای فان بگین هم واقعا جدی👌🏻😂

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
از اینجا فرار کن فرارر

آخه بنده خدا عضو میشه تجربیات مادرانه یاد بگیره ولی چیزای دیگه یاد میگیره 😂😂😂😂😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید *قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید* .

2802
کو کجاست کجایی؟

منکه ایرانم و ایرانیم😂😂😂😂 میگم اگه یه نفر که خارجیه و به هوای سایت بارداری و بچه داری اینجا عضو بشه بعد میبینه که اینجا چه تاپیکایی هست واکنشش چیه هم فانش رو بگین هم جدیشو👌🏻

تنها چیزی که یاد نمیدن تجربه است 

والا تایم میزنی نظر میخوای همه هیچی نمینویسن میرن 

حالا کافیه گیس و گیس کشی باشه چنان خوششون میاد که نگو و نپرس

از بس تاپیک خیانت میبینه و آه و ناله و کتک و ظلم و مادر شوهر خواهر شوهر خودش فرار میکنه به همه هم میگه نرین اونجاها افتضاحه 😂😂😂😂😂😂

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
اگه فارسی بلده، پس عادت داره نگران نباش

خب مثلا با همسر ایرانیش تو همون خارج آشنا شده و از اون فارسی یاد گرفته مسلما دیگه شوهرش از مسائل خواهرشوهر و جاری و اینا بهش نمیگه که😂😂😂😂بعدم به هوای سایت بارداری اومده چمیدونه خب😂😂😂😂😂یاتاقان میزنه طفلی😂👌🏻

این جا چندسالی هست دیگه سایت بارداری نیست 

حتی مدیر و برخی کارکنانش هم مرد هستند 

اما دیگه یادشون رفته موضوع سایت رو عوض کنند 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
از بس تاپیک خیانت میبینه و آه و ناله و کتک و ظلم و مادر شوهر خواهر شوهر خودش فرار میکنه به همه هم می ...

از شوکی که بهش وارد میشه موهای سرش سیخ سیخی میشه 😂😂😂

منکه ایرانم و ایرانیم😂😂😂😂 میگم اگه یه نفر که خارجیه و به هوای سایت بارداری و بچه داری اینجا عضو ...

نه بابا اینجا نمیان 

اونا خودشون سایت دارن

ولی یادم انداخت

تو تلگرام همینطور سرچ میزدم یک کنال بیست سی نفری اومد که مال فرانسه بود بعد تیم میلی ایران و فوتبال ایران دنبال میکردن یعنی تو بگو اینا پرسپولیس و سپاهان نفت و... میشناسن که من نمیدونم😂

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...
این جا چندسالی هست دیگه سایت بارداری نیست حتی مدیر و برخی کارکنانش هم مرد هستند اما دیگه یادشون رفته ...

واقعا اینطوره؟ اینو منم که ایرانیم نمیدونستم🫨برگااام🍂🍂🍂

از شوکی که بهش وارد میشه موهای سرش سیخ سیخی میشه 😂😂😂

فقط تصورش از اینجا 🤣🤣🤣🤣 یه ملت دیوانه که همش به هم خیانت می‌کنند و تو زندگی هم دخالت می‌کنند و همدیگه رو عذاب میدن و..... 🤣🤣🤣🤣🤣 چه میدونه اونوکه خوشه اینجا نمیاد

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
نه بابا اینجا نمیان اونا خودشون سایت دارنولی یادم انداختتو تلگرام همینطور سرچ میزدم یک کنال بیست سی ...

بگو ملت ایران کشته مرده رئال مادرید و بارسلونا هستن باز اونا پرسپولیس استقلال و اینا رو دنبال میکنن؟ 😂😂😂😂

2801