2777
2789
عنوان

یه لباس انلاین سفارش دادم اشغال بیاید عکسشو بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 67 پست
اره خیلیاشون عکس از نمای نزدیک پارچه هم میزارن که دقیق بشه دیدبا یک دونه عکس ژورنالی که نمیشه خرید ک ...

دقیقا منظورم همینه عکس های نزدیک و خوب از محصول نه یه عکسی که از دور گرفته شده و جلب رضایتی اتفاق نیفتاده

تو مانند رگه‌های نور که از بین درختان می‌تابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐
خب عزیزم خودت قضاوت کن دیگه سارافون و کت که پارچه زیاد میخواد شومیزم نیست که کمتر باشه با ارسال رایگ ...

عزیزم من سنم کمه و اولین تجربه خرید مستقلم بود. من بدون مامانم خرید نرفته بودم و قیمتا دستم نبود اصلا. من حتی به قیمت توجه نکردم و از روی عکس و توضیحات سفارش دادم. ایشون هرچقدرم قیمتاش کم باشه حق نداره دروغ درباره محصول بنویسه ولی اینکارو کرده گویا

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

انگار پوشیده شده هم میگی نخکش. بوده هم دون دون روی پارچه

پوشیده نشده کیفیت پارچه پایین دون دوتا به خاطر اون

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
انگار پوشیده شده هم میگی نخکش. بوده هم دون دون روی پارچه

چی بگم والا. خیلی بد بود از نزدیک باید میدیدی

من چونم سنم کمه اصلا قیمتا دستم نبود. حاضر بودم صدبرابر بدم ولی خب چیز باکیفیت باشه. اینم شانسی خرید ...

الهی💔 اشکال نداره تجربه میشه برات الکی نگفتن که تجربه ارزون بدست نمیاد

ببین من انقدر از اینستا سرم کلاه رفته اون اوایل که وارد نبودم

یبار یه لباس مجلسی خریدم برای مراسم فامیل درجه یک

بعد یه چیز افتضاح فرستادن واسم

در این حد فاجعه بار

موقع خرید سعی کن حتماً حواستو جمع کنی تو اینستا خرید کردن که خیلی راحته از کامنت‌ها میشه فهمید از استوریا و از نظر و رضایت مشتریا 

توی باسلام راحتترم هست تازه 

حتما عکس واقعی از خود کار بخواید 

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤

خب با پشتیبانی باسلام تماس بگیر تا پول به حساب طرف نریختن مرجوع کن

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
خب با پشتیبانی باسلام تماس بگیر تا پول به حساب طرف نریختن مرجوع کن

اره مشکلم رو گفتم و عکس فرستادم. گفتن درحال برسیه

دعا کن پس بگیرن

تاپیک شکایتتو الان خوندم چیشد آخر به نتیجه ای رسیدی که منم پیگیر بشم براش؟

پول توروهم خوردن؟؟ من امروز نتونستم برم مامان بابام دارن میرن سفر منم تنها نمیتونم برم. قرار شد وقتی برگشتن بریم.

ولی دوستم شکایت کرده بود از یه مرده ایی نتیجه داده بود

پول توروهم خوردن؟؟ من امروز نتونستم برم مامان بابام دارن میرن سفر منم تنها نمیتونم برم. قرار شد وقتی ...

اره منم متاسفانه اولین اعتماد اینترنتیم که کلی هایلایت رضایتو اینا داشت اعتماد کردم کلاه گیس سفارش دادم برا عروسی حدود چند میلیون اما خب کلاه برار از آب دراومده از قبل عید من منتظرم سفارشو بده و هی امروز فردا میکنه منم خسته شدم انقد بهش پیام دادم من خودم خجالت میکشم یبار دیگه بهش پیام بدم چطور روش میشه اصلا پیاممو جواب بده 

خب میتونی مرجوعی بزنی

به این راحتی که نیست. درخواست مرجوعی کردم درحال برسیه

ده روز طول میکشه تا نتیجشو بگن میتونم مرجوع کنم یا نه

تازه اگر بهونه در نیارن

اره منم متاسفانه اولین اعتماد اینترنتیم که کلی هایلایت رضایتو اینا داشت اعتماد کردم کلاه گیس سفارش د ...

چه طوری متوجه نمیشین که پیج ها معتبر هست یا نیست

من خیلی خرید داشتم 

اصلا پیش نیومد کلاه بزارن سرم 

توجه کنید به پیج ها 

مثلا آبجیم میخواست از یه پیج یه چیزی بخره

آورد نشونم داد گفت معتبره یا نه

جالب این بود 

خانونه پیجی ک لباس و پوشاک بود پست میزاشت ک فالوراش ۱ ملیون بود 

ولی با این پیج اصلا ثبت سفارش نمیکرد ،یه پیج الکی فیک میداد میگفت اونجا دایرکت بدین 

هر روزم اون پیج فیک میدیدم عوض میشد میزد روش جدید

میخواست پیج ۱m رو حفظ کنه و با اون پیج فیکا کلاه بزاره سر مردم

دیگه باید حواست جمع باشه 

اخه ببين ما بايد ازين كسب و كاراي كوچيك هم حمايت كنيم

اونوقت کی از حقوق مصرف کننده حمایت کنه؟ 

بعضی از این کسب و کارهای کوچک رسما کلاهبرداریه

یعنی پول میدی لباسو میخری وقتی رسید میندازی تو سطل زباله

شاید همون پول کم تنها بضاعت من برای خرید بوده باشه

ولی با ارسال آشغال به فنا میره

2801