2777
2789

برای حذف تاپیک چیکار کنم لطفا بگید مهمه؟؟؟؟؟؟؟ ایا عنوانش هم یشه پاک کرد ؟؟؟؟؟

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه   باردار نیستم تیکر همینجوری هست

ایا میشه عنوان یه تاپیکو حذف کرد ؟؟؟ برام مهمه @ازسارابپرس                                    

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه   باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا ساعت ده و نیم صبر کن  بعدش عنوان تاپیک رو کپی کن ب نی نی یار یک پیام  بده و لینکو‌براش ارسال کن 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلامم و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
2802
تا ساعت ده و نیم صبر کن بعدش عنوان تاپیک رو کپی کن ب نی نی یار یک پیام بده و لینکو‌براش ارسال کن

چجوری لینک کپی کنم؟؟؟؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چجوری لینک کپی کنم؟؟؟؟؟؟

دستت رو بذار رو عنوان نگه دار بعد ی صفخه برات وا میشه کپی  ادرس لینک رو انتخاب کن 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلامم و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
دستت رو بذار رو عنوان نگه دار بعد ی صفخه برات وا میشه کپی ادرس لینک رو انتخاب کن

ممنونم بفرستم برا کی؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دستت رو بذار رو عنوان نگه دار بعد ی صفخه برات وا میشه کپی ادرس لینک رو انتخاب کن

ایا عنوان تاپیک هم از پیجم میره؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم بفرستم برا کی؟؟

@niniyar_1     , روی این ادی بزن  بعد گزینه ارسال پیام. رو عنوان سلامی چیزی بزن. بعد تو‌متن پیام  لینکتو پیست کن 

سلام

🧩🧩🧩 اگر تاپیکتون پستی نداشته باشه یا فقط خودتون داخلش پست گذاشتین سه نقطه زیرش رو بزنین خودتون می تونین حذف کنین.

🌸🌸🌸بقیه تاپیک ها🌸🌸🌸

اول لینک تاپیکتون رو کپی کنین بعد خصوصی برای niniyar_1 بفرستین:

@niniyar_1    

🟢🔴🟠 ۳ تا راه حل برای کپی نشانی لینک تاپیک:

1️⃣ برید داخل تاپیکی که می خواهید حذف بشه اون بالای صفحه که آدرس رو نوشته بزنین آن جا بعد علامت کپی رو بزنین.

یا

2️⃣ بزنین روی عکستون ⬅️ نی نی سایت من ⬅️ پست جدید در تاپیک هایی که ایجاد کردم ⬅️ هر تاپیکی که می خواهید حذف بشه دستتون رو رویش نگه دارین بعد کپی نشانی پیوند

یا

3️⃣ بزنین روی عکستون ⬅️ نی نی سایت من ⬅️ بزنین روی سه تا خط موازی بالا سمت راست ⬅️  کادر قرمز بالای صفحه 🔴پروفایل من🔴 ⬅️ هر تاپیکی که می خواهید حذف بشه دستتون رو رویش نگه دارین بعد کپی نشانی پیوند

یا

(مثلا جایی پست گذاشتین هم می تونین بزنین رو پروفایلتون ⬅️ هر تاپیکی که می خواهید حذف بشه دستتون رو رویش نگه دارین بعد کپی نشانی پیوند )

🟥🟥🟥 بعد از کپی لینک:

@niniyar_1    

💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟

برای حذف تاپیک باید:

🟢 خصوصی لینک تاپیکتون رو برای niniyar_1 روزهای زوج اگر تعطیل نباشه بین ساعت های ۱۰:۳۰ تا ۱۲ و ۱۴ تا ۱۵ بفرستین.            

🟦🟦🟦 بدون درخواست دوستی می تونین پیام بفرستین.

💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟

بعد

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

در مورد عنوان:

نی نی یارها می تونن عنوان رو تغییر بدن.

یادمه عنوان یکی از تاپیک های من رو عوض کرده بودن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
در مورد عنوان:نی نی یارها می تونن عنوان رو تغییر بدن.یادمه عنوان یکی از تاپیک های من رو عوض کرده بود ...

ممنونم مهربون     برای نی نی یار یک بفرستم میتونه عنوان رو تغیر بده؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم مهربون برای نی نی یار یک بفرستم میتونه عنوان رو تغیر بده؟؟

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

نمی دونم.

عنوان یکی از تاپیکام میخوام عوض کنم که بزنم داخل اینترنت این عنوان تاپیک نیاره بالا یا کلا تاپیک حذف بشه ولی عنوانش نمیخوام تو اینترنت باشه باید چیکار کنم؟؟؟؟؟ لطفا بگید @niniyar_1   niniyar

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عنوان یکی از تاپیکام میخوام عوض کنم که بزنم داخل اینترنت این عنوان تاپیک نیاره بالا یا کلا تاپیک حذف بشه ولی عنوانش نمیخوام تو اینترنت باشه باید چیکار کنم؟؟؟؟؟ لطفا بگید @niniyar_1    

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2801