2777
2789

کلینیک زیبایی کار میکنم 

این کار فقططططط در زمستان وگرنه ریسک لک شدن بشدت بالاست

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

جدی؟ پس چرا داشت برای همه انجام میداد؟ بجز این چه درمانی هست جواب بده؟

عزیرزمین پوست با پوست فرق داره اما این لیزر تهاجم داره حتی گرما و نور لامپ هم باعث میشه پوست دچار لک بشه 

همون روش هایی ک خودت گفتی و پی آر پی و مزوتراپی جوانساز و تکنیک آلگاپیل 

البته پی آر پی مثل مزونیدلینگ ممکنه جواب نگیری چون کاملا بستگی ب پلاسمای خونت و کیفیت دستگاه سانتریفیوژ و جواب دهی پوستت داره 

مزوتراپی جوانساز هم اثرش خیلی کمه و نیاز ب تکرار داره و چون از مزونیدلینگ نتیجه ندیدی بعید میدونم از اینم بگیری البته کوکتل مصرفی برندش خیلی مهمه(فقط وولر فرانسه.رویتاکر و فیوژن اورجینال )

آلگاپیل هم قدرت خوبی در درمان اسکار داره اما اونم فقط زمستان باید انجام بشه

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️

مشاوره رایگان شرکت لیاتیم

کارشناسان پوست و مو 

روبیکا پیام بده

Trustisho

اصولی با استفاده مستمر نتیجه میگیرید💌

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا