2777
2789

سلام. خیلی ناراحتم. اصلا خوابم نمیبره. تقصیر هر دو بود، ولی من از همسرم انتظار صبوری داشتم. بچه هام ترسیده بودن، ولی متأسفانه هر دو به شدت لجبازن و هرچی به هرکدوم میگفتم برین تو واحد خودتون گوش نمیدادن و جواب هم رو میدادن، هی اوضاع بدتر شد و بی احترامی ها بیشتر. 

دیگه اینقدر عصر جیغ زدم تا مادرشوهرم رفتن تو واحد خودشون و همسرم اومد تو خونه. گلوم هنوز داره میسوزه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2802

دعوا هم سر این شروع شد که بچه ی کوچکم داشت به بزرگتره زور میگفت که باید فلان وسیله تو بدی برای من باشه. بزرگه قبول نمیکرد. میگفت مال خودمه. مادر شوهرم بزرگه رو دعوا کرد که باید بههش بدی و بحث شد. 

دخالت نکن اصلا

من یبار شوهرم ب مامانش به شوخی ی همچین جمله ای گفت:تو مردی من فلان کار میکنم...من گفتم ا سامان زشته این چ حرفیه دور از جون مامان...مادرشوهرم برگشت گفت شوخی پسر مادری بود تو دخالت نکن....لااااال شدم ولی یاد گرفتم دیک دخالت نکنم

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
دخالت نکن اصلامن یبار شوهرم ب مامانش به شوخی ی همچین جمله ای گفت:تو مردی من فلان کار میکنم...من گفتم ...

مادرشوهرت لیاقت عروسی به باادبیه تورو نداشت 

تعجب کردم از حرفش😐

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

به بچه هات بگو دعوا به شما مرتبط نبود و اینا مشکل شون به خودشون مربوط بود اگر سنشون بیشتره بگو این مسأله فقط یه بهانه بود که دعوای خودشون بزنه بیرون وگرنه ربطی به شما نداشت 

تنها کاری که الان باید بکنی اینه که بچه ها رو از مهلکه آسیب روانی دور کنی 

چون بچه های زیر ۱۲ سال در اولین وهله خودشون رو مقصر همه چیز میدونن و می‌تونه گره روانی ایجاد کنه براشون این موضوع براشون اگر حلش نکنی 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
2801