2777
2789
عنوان

یه دختر پونزدهساله بنظرتون عادیه اینجوری باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 36 پست
کجاش برات مفهوم نبود؟ استاندارد های تربیتی نباید با سلیقه شخصی سنجیده بشه باید با اصول روان سنجیده ب ...

درسته حرفاتون همچی رو نمیشه به تربیت ربط داد بنظرم دختر اوکی هستش فقط سیگارش مشکله ک خودش هم میخواد ترک کنه و حس میکنم نمیتونه و... 

دوست دارم‌کمکش کنم 

بدنم خستس عجیب:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید *قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید* .

دوست الان چه آسیبی زده ؟ مدرسه ؟ خب چه اتفاقی افتاده که میگید سیگار میکشه و بقیه هم میگن نرمال؟

دوست عزیز‌ما نمیتونیم کسیو قضاوت کنیم اونم نمیاد همچیشو به من بگه ولی تا اونجایی ک میدونم چندتا دوست داشته که باهاشون بهم زده و خیلی حالش بد شده و این قضیه برای خیلی وقت پیشه الان اینجوریه که نه دوستی نه چیزی جز ینفر 

مدرسه خودتون نمیدونید چ فشار روانی ب بچها وارد میکنن؟

وقتی طرف خانوادش هم تعصبی باشه وقتی نتونه با پدرش خوب ارتباط بگیره؟ باید چیکارکنه دیگه

بزرگتر از سنش نمی‌فهمه! میخواد وانمود کنه که بزرگتر از سنش میفهمه! اونم با سیگار و از ۱۳ سالگی با پسر دوست شدن!

اکثر بچه های توی این سن فکر میکنن عاقل‌ترین هستن، از همه بیشتر میدونن، ولی این واقعیت ماجرا نیست....

2802

عزیزم اون دختر خودتی

نمیخاد ریپ بزنی و بهم بگی ک نیستی چون همچنان باور دارم خودتی

پسری ک شمارو ب ادن روز انداخته لایق فکر کردن نیست 

لایق الگو برداری نیست

کاش زودتر منم میفهمیدم تو سن کم هیچ پسری دوست ادم نیست

عزیزم سیکاری باشی یا نه رو نمیدونم چون حس میکنم اینم ی نوع جذب ترحم و دلسوزی برای خودت باشه

ولی خیلی بهش فکر نکن چون حتی نباشیم خود ب خود معتادش میشی بدجور

ارتباطتو دوباره با خدا قوی کن

دوباره بنویس تو اون دفترت ک میدونم داریش

خودت ب فکر خودت باش این دنیا بهت رحم نکرده دیدی که🥲

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
بزرگتر از سنش نمی‌فهمه! میخواد وانمود کنه که بزرگتر از سنش میفهمه! اونم با سیگار و از ۱۳ سالگی با پس ...

اصلا بحث سیگار نیست اونو میخواد ترک کنه و جلوی کسی نکشیده که بگیم فازشو داره تو تنهایی خودش بوده

و این رفیقشو مامانش میشناسه و همچیو گفته ب مادرش از این نظر خیالمون راحته 

اینکه خیلی گوشه گیر  و کم حرف هست‌مارو نگران کرده 

دختری نیست ک تیپای جلف بزنه یا دنبال خودنمایی باشه یا بخواد برای اثبات خودش ک میفهمه زیاد صحبت کنه.

دوست عزیز‌ما نمیتونیم کسیو قضاوت کنیم اونم نمیاد همچیشو به من بگه ولی تا اونجایی ک میدونم چندتا دوست ...

یعنی هر کس با دوستش قهر کرد بره سیگار بکشه ؟ ایشون هنوز به بلوغ فکری نرسیده شرایط مدرسه یکسانه برای همه ولی همه سیگار میکشن ؟ در کل سیگار واسه دختر ۱۵ ساله نرمال نیست باید بره پیش مشاور