من واقعا معذرت میخوام که میپرسم ولی چون خودم باردارم مثل خوره افتاده به جونم .ممکنه اون لحظه اقدام و بستن نطفه توی تاریکی باشه سر رنگ پوست بچه تاثیر داشته باشه مثلا سبزه بشه؟ میدونم ژنتیکی هست ولی شما ایا تاثیرش رو دیدید؟
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت
امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند.
توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت. اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.
اره هرچقدر اتاق تاریک تر باشه بچه مثل قیر سیاه میشه
انجا یک قهوه خانه بود ٫اما ننشستم به نوشیدن دوتا استکان چای چرا ؟دنیا خراب می شد اگر دقایقی آنجا می نشستیم و نفری یک استکان چای میخوردیم ؟ عجله٫٫همیشه عجله !!!!کدام گوری میخواستم بروم؟من به بهانه رسیدن به زندگی ٫همیشه زندگی را کشته ام
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت
اره هرچقدر اتاق تاریک تر باشه بچه مثل قیر سیاه میشه
وایییی🤣
بخدا همش فکر میکنم نکنه تو تاریکی بوده بچه سیاه سوخته بدنیا بیاد😅