2777
2789

من ۲۲ سالمه دست ب هرکاری زدم چون خجالتی هستم و اعتماد ب نفس ندارم از پسش بر نیومدم و کنار گذاشتم و در حال حاضر مشغول بچه داری 

ولی خواهر شوهرم رفت توی آرایشگری چون اعتماد ب نفس داره کارش گرفت دیشب ماشین خرید .بهترین گوشی و سالن آرایشگری رو داره کل شهر میشناسنش .

من متاسفانه خیلی ناراحت میشم دست خودم نیس دعوام نکنید 

اون امروز فرداس ک بره مسافرت های خارجی 

ولی من حتی تا شمال نرفتم .پول ندارم هرچی میخوام بگیرم. فک میکنم شوهرم متوجه هست ک حسادت میکنم بهش 😔آخه من هیچ خوشی ندارم تو زندگیم .دوس داشتم کار کنم ولی مظلومیت آبروم رو برده دست خودم نی س😔حالا هم با ی بچه دیگ نمیشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید *قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید* .

2802
خداوکیلی ۲۲ سالگی اول اول اول کار و یادگرفتن مهارت و علم و تحصیله

عشقم آخه شما من مظلوم رو درک نمیکنی 

من نمیتونم با آدما ارتباط برقرار کنم .خجالتی ام .کم روان

عشقم آخه شما من مظلوم رو درک نمیکنی من نمیتونم با آدما ارتباط برقرار کنم .خجالتی ام .کم روان

کتاب بخون

تو اپارت کلی فیلم و وبینار در این مورد هست نگاه کن

به زور خودت رو مجبور به برقراری ارتباط کن

بالاخره درست میشه

اگه اطلاعات راجع به پزشکی و دندان و دارو ملی و پردیس و تعهدی میخوای تاپیکمو نگاه کن
سنی نداری که بخوای جا بزنی برو پیش تراپیست اعتماد بنفس داشته باش

پولش رو ندارم

آخه این خجالت لعنتی منو دیوونه کرده نمیتونم حقم رو بگیرم. چیکار کنم .حالم بده 

هر جا میرم بهم میگن مظلوم 

دختر مظلومه 😔

کتاب بخونتو اپارت کلی فیلم و وبینار در این مورد هست نگاه کنبه زور خودت رو مجبور به برقراری ارتباط کن ...

زور میکنم .ولی نمیدونم حتی تو زمانایی ک جتی استرس ندارم بقیه می‌فهمن ک منومظلومم

بری تو کار خوب میشی الان چون همش خونهی اینجوری هستی

من مگ اینکه توی محیط های اداری خوب باشم ک نمیشه 

فضای آرایشگاه ارتباط برقرار کردن برام سخته

2801