2777
2789
عنوان

کیا مثل من عاشق آپارتمان هستن

198 بازدید | 17 پست

من عاشق امنیت و دربستی آپارتمان هستم طبقه چهارم،  الان دو شبه شوهرم نیست با خیال راحت بدون ترس میخوابم امروز کلی تمیزکاری کردم جارو، گردگیری،  ظرفها، حتی آسانسور هم تمیز کردم مونده فقط یخچال اونم فردا الان اومدم یه سر اینجا برم تا نماز صبح درس بخونم بعد بخوابم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید *قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید* .

چجوری تو اپارتمان زندگی میکنی  من عاشق خونه ویلاییم

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
2802

اره منم امنتیش رو دوست دارم. خونه قبلیمون همه همکارای بابام بودن و با دوستای خانوادگیمون خودمون اپارتمان رو ساختیم. 

یعنی هر مشکلی داشتم صدنفر درجا کمکم میکردن وقتی خونه تنها میموندم و با مامان بابام نمیرفتم مسافرت

الان که یه خونه جدید خریدیم و اومدیم اینجا بازم یه پیرزن مهربون با پسراش واحد های بالا و پایینمونن و جو خانوادگی طور داره. کلا امنیت داره

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤

بستگی به محیط آپارتمان داره

ما هم آپارتمان میشینبم . تازه ساکن شده بودیم رفتیم بیرون و اومدیم دیدیم یکی قفل خونه رو دستکاری کرده. قفل رو کلا عوض کردیم. چند ماه پیش هم دزد اومد از انباریمون کلی چیز برد ...

گلم وقت تنهاییت مدیتیشن برای روح خیلی عالیه حتما جزو برنامه های روزانت بذار آهنگ مد نظرت دوست داری ب ...

درس میخونم فعلا وقتش نیس 

باورت میشه من با هیچی مثل تمیزکاری و نظافت آرامش نمیگیرم

2801