2777
2789
عنوان

شوهرم میگه از قیافت خوشم نمیاد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2649 بازدید | 94 پست

من جات بودم یا ادمش میکردم 

ینی دقیقا مخالف چیزایی ک دوست نداره رو انجام میدادم

ینی چی که اجازه نمیده مو رنگ کنی یا کاشت کنی؟؟

بعد میره بیرون ۴ تا همونجوری میبینه میاد از تو بد میگه 

بنظرم چیزایی ک میگه نکن رو بکن 

ب این شوهرا نمیشه رو داد و نظر پرسید 

خب توهم ایرادشو بگو اون ایراد نداره ؟

داره ولی میگم قلبش میشکنه 

کچل شده دندون یدونه سالم نداره گودی کمر داره لکنت زبون داره 

ولی یبارم نخواستم عیباشو بکوبم رو سرش 

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید *قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید* .

2802

مشکل از تو نیست عزیزم

مشکل از چشای وامونده خودشونه که تو کوچه خیابون رو صورت بقیه مانور میده و ناخودآگاه میفتن رو مقایسه

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "

همین جور پررو پرو میگه زشتی 

؟

خب برو عمل کن 

جایی که عمل میخواد 

پودر بگیر گیاهی چاق شو به خودت برس اصلا هم به یه ورت بذار....

تو خونه لباس های خوب بپوش 

یه مدتم باهاش گرم نگیر 

برو کلاس 

درس بخون ادامه تحصیل بده 

خودتو بکش بالا 

یه جوری بهش بفهمون که خودتو دوست داری 

داره ولی میگم قلبش میشکنه کچل شده دندون یدونه سالم نداره گودی کمر داره لکنت زبون داره ولی یبارم نخوا ...

اوه ببین اقا کلکسیونه زشتیه

اونوقت برا زنش چ.سی میاد

عجب ذاتی داره

به خواهر و مادر این زندگی سلام ویژه‌ای دارم 
واقعا ی مرد به زنش میگه تو زشتی؟؟بعد روش میشه باهاش رو ی سفره غذا بخوره یا کنارش بخوابه ؟؟؟؟

برامن از اول ازدواجمون تا الان میگه خواهرت ازت بهتره درکل من زشت ترین وبدترین میبینه همه از من بهترن هی هیچی نگم بهتره

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
داره ولی میگم قلبش میشکنه کچل شده دندون یدونه سالم نداره گودی کمر داره لکنت زبون داره ولی یبارم نخوا ...

این بشر ویژگی مثبت چی داره؟ 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
2801