2777
2789
عنوان

شوهرم میگه از قیافت خوشم نمیاد😔

2649 بازدید | 94 پست

20 سالمه مادر یه بچه هستم فکر میکنم راست میگه من خیلی زشتم البته زشت شدم 

ایشون که اصلا نمیذارن به خودم برسم یه رنگ رو نمیذاشت بذارم رو موهام با اصرار و دعوا تونستم مش بذارم 

بعد چون عینک میزنم عینک هم بهم نمیاد بهش گفتم من لنز طبی میخوام گفت نمیگیرم که نمیگیرم 

الان همه دخترا خوشگل شدن از من کوچیک ترا میرن کاشت ناخن انجام میدن مژه میکارن این اصلا نمیذاره 

بعدم میگه زشتی میگم اون دوتا چشات کور بود موقع خواستگاری 

از یه ورم لاغرم هستم ازخودم متنفر میشم وقتی کسی این حرفارو بهم میگه 

هی به خودم دلداری میدم میگم نه تو زیبایی این حرفا حاصل عقده و کمبوداشه ولی خیلی ناراحت میشم میدونم الکی دارم به خودم دلداری میدم

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2802

یکم وزن بگیری درست میشه خوشگلتر هم میشی

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

دقیقا مگه کور بود؟ پس چرا اومد خواستگاریت؟

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
2801