2777
2789

انقد عصبی شدم سر ی تاپیک تپش قلب گرفتم 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم  اوایل عضویتم اینطور بودم بعدها فهمیدم نصف بیشتر تاپیک ها الکی و دروغه

هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃دوم این که به موقعیت هیچ کس حسادت نکن چون تو نمیدونی اون فرد چی از دست داده یا چه سختی رو تحمل کرده  تا به این موقعیت رسیده🎄🎄🎄در آخر هم اگه مخالف نظرمی با احترام ریپلای کن تا جوابت رو بدم وگرنه جواب ابلهان خاموشیس.....
2802
منم😂😂😂

چرا واقعا دوس داشتم حضوری برم همشون و راهنمایی کنم 🤣🤣🤣درحالی ک خودم بعضی وقتا مخم ایست میزنه

منم اوایل عضویتم اینطور بودم بعدها فهمیدم نصف بیشتر تاپیک ها الکی و دروغه

من کاربر قدیمیم اخه شبش اکانت ریپورت شدم بس بابقیه بحث کردم😑

منم الان توتاپیک بغلی حرصی نبود که نخورده باشم😑😑۲۰ خطم براش متن نوشتم انگارنه انگار مرغش یه پاداره ...

اینا ک دیگه ادم دوس داره ی دستم کتک بزنه ،یارو صدتا نظر میدن میگن نکن بعد فردا میاد میگه انجام دادم و پشیمونم😐

من کاربر قدیمیم اخه شبش اکانت ریپورت شدم بس بابقیه بحث کردم😑

عزیزم  حرفای اینجا رو جدی نگیر زیاد خودت رو درگیر نکن 

هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃دوم این که به موقعیت هیچ کس حسادت نکن چون تو نمیدونی اون فرد چی از دست داده یا چه سختی رو تحمل کرده  تا به این موقعیت رسیده🎄🎄🎄در آخر هم اگه مخالف نظرمی با احترام ریپلای کن تا جوابت رو بدم وگرنه جواب ابلهان خاموشیس.....
منم سر بعضی تاپیک ها خیلی حساس میشم مخصوصا که در مورد بچه باشه و رفتار نادرست با بچه 😂

درمورد زن و شوهرا من فقط ایده میدم🤣

2801