دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
میفهمم چی میگی منم در رابطه با اطرافیانم هزار تا چیز میاد تو ذهنم راجع به خودم هیچ در هیچ ولی به نظر ...
امروز پیامشو خوندم کلا می خواستم بی خیالش بشم ینی راحت ذوقم کور شد ،یاد نگاهاش بهم افتادم دوباره نظرم عوض شد ..
واقعا گمراهم حسی بهم داره یا توهم میزنم 😩
با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤ لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁❤️
تا جایی ک از دستتم بر بیاد همیشه کمک دیگران میکنی
و نمیزاری حق کسی ناحق بشه
خوش خنده ای اما با آدم خودش
معمولا پرحرفی اما بستگی داره تو چه جمعی و با کی
سر چیزای الکی هم گاها خیلی حرص میزنی
با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤ لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁❤️
توام با حرف اینا تحت تاثیر قرار گرفتی!؟من که بهم گفت تا سه سال دیگه دو ساعت داشتم گریه میکردم!چون خی ...
منم
بیخیال دخترررر هرچی صلاحه ..