2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میفهمم چی میگی منم در رابطه با اطرافیانم هزار تا چیز میاد تو ذهنم راجع به خودم هیچ در هیچ ولی به نظر ...

امروز پیامشو خوندم کلا می خواستم بی خیالش بشم ینی راحت ذوقم کور شد ،یاد نگاهاش بهم افتادم دوباره نظرم عوض شد ..

واقعا گمراهم حسی بهم داره یا توهم میزنم 😩

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
امروز پیامشو خوندم کلا می خواستم بی خیالش بشم ینی راحت ذوقم کور شد ،یاد نگاهاش بهم افتادم دوباره نظر ...

توام با حرف اینا تحت تاثیر قرار گرفتی!؟من که بهم گفت تا سه سال دیگه دو ساعت داشتم گریه میکردم!چون خیلی خستم هیچ کس امیدوارم هیچوقت جای من قرار نگیره😊

پس راجب من بگو

یه دختر قوی میبینم 

نمیزاری کسی حقتو بخوره 

تا جایی ک از دستتم بر بیاد همیشه کمک دیگران می‌کنی 

و نمیزاری حق کسی ناحق بشه 

خوش خنده ای اما با آدم خودش 

معمولا پرحرفی اما بستگی داره تو چه جمعی و با کی

سر چیزای الکی هم گاها خیلی حرص میزنی 

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
امروز پیامشو خوندم کلا می خواستم بی خیالش بشم ینی راحت ذوقم کور شد ،یاد نگاهاش بهم افتادم دوباره نظر ...

وای که چقددرر سخته دقیق میفهمم چی میگی ...

اینکع نمیدونی داری توهم میزنی یا نه 

اینکه حسشو نمیدونی

اینکه توجهاش از رو محبت به توعه یا نه عادتشه و با همه همینطورع 

اینکه معلقی بین زمین و اسمون ‌..‌.

خیلی سخته 🫠

توام با حرف اینا تحت تاثیر قرار گرفتی!؟من که بهم گفت تا سه سال دیگه دو ساعت داشتم گریه میکردم!چون خی ...

منم 

بیخیال دخترررر هرچی صلاحه ..

منم بیخیال دخترررر هرچی صلاحه ..

اره بیخیال تا اخر امسال یکمش شد میام تاپیک میزنم ذوق میکنم نشدم که نشده دیگه هر روز داره یه ذرم میمیره تا اخر سال کلا دیگه میمیرم باکی نیست

از خدا میخوام برات قشنگ ترینا بشه

2801