2777
2789

کمک کنن به بچه هایی که توانایی خریدن لوازم تحریر ندارن گناه دارن 

الان یادم افتاد گفتم یاد شمام بندازم اگه تواناییشو دارید یه چیزی خودتون بخرید به کسایی ‌که ندارن بدید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید *قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید* .

2802

منم نذر دارم ۵ تا بچه رو هر سال میخرم

میترسم از آن شب که تو آسوده بی من سر کنی❤️‍🩹 پایان احساس مرا باور کنی باور کنی... ❤️‍🩹🥀میترسم آخر یک نفر این خانه را ویران کند💔 درد دلت را بشنود بهتر ز ما درمان کند ...😔🖤 لطفا نزدیک نشین✋️ این آدم ویران شده از دور قشنگ است 🥀🥀۹ مهر ۱۴۰۳ پایان نیلای:)

یادمه وقتی ابتدایی میرفتم، عاشق مداد قرمز بودم ولی پول نداشتم فقط مشکی میخریدم، مداد قرمز واسم یه چیز لاکچری محسوب میشد، خیلی مظلوم بودم، همه نمره هام هم ۲۰ بود، بعد کلاس سوم یه خانم معلم چاقالو سبیل کلفت داشتیم، الکی همه رو کتک میزد حتی منو که زرنگ کلاس بودم و خیلی ساکت، دلم واسه اون موقع خودم سوخت یه لحظه

2801