هیچ رستورانی،هیچ سرآشپزی هیچوقت نمیتونه دستای این غذایی که بهش خورده رو درست کنه😁🥰
وقتی میخوردمش هر قاشقی که دهنم بود با عشق بود 😍😍بی نهایت خوشمزه بود 😍😍😍
دست مادرم واقعا بی نهایت خوشمزه 😍😍😍
مزه بهشته بهشتتتتتتتتتت😍😍😍😍😍😍😍😍
با قلبی که سمت "چپ ِ" نمیشه راه "راست"رفت🥲❤️Farvardin*💚🍀خدایا شکرت واس سلامتیم،خدایاشکرت واس *خانواده* خوبم،خدایا ازت واس همه چیزایی ک بهم دادی ممنونم🤲توتاپیک های من شاهد لحظات خوش من👧 هستید😍...🇮🇷😍https://daigo.ir/secret/5451020870 هر سوالی داشتید میتونید ناشناس 👆 بهم پیام بدید و جواب میدم😇🌷
امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند.
توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت. اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.
لَاتَخَفْ وَ لَاتَحْزَنْ إِنَّا مُنَجُّوكَ🌿 ما در کنار فلسطین ایستاده ایم، نه برای اینکه فلسطینی و یا عرب هستیم، ما کنار آن ایستاده ایم، زیرا به مثابهی آزمونی روزانه برای وجدان جهان است🇪🇭
دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی دیگه عواقب تعلیقی یا قهوه ای شدنت دست خودته گلللم🤣لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤