2777
2789

اینهایی ک مزاحم میشن

لباس زنانه مثلا شال و روسری از مغازم گذاشتم تو دیوار تبلیغ بشه و یا مثلا تیشرت زنانه

طرف کلی عکس میخواد فرستادم 

تهش فهمیدم مرده و یه حرف جن.سی میزنه 

میخوام بگم چ حرفی ولی روم نمیش بگمم تعلیق میشم 

فقط این یک مورد نیست هزارتا 

بیشرف های هول باورم نمیشه اینقدر مریض هستند 

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همشون ادمای فرهنگ ضعیفیتین که فقر مالی دچار فقر فرهنگیشون کرده

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

اصلا دیوار مجیطش خیلی خرابه چرا با سلام نمیزاری حیلی محیطش بهتره

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
خوب چجوری؟؟

میخواست ماشینی بخره کلی حرف که مامانم مریضه پول لازم دارم الان انقد بده بعدا انقد اونم فرستاده بعدا که زنگش زده بره ماشینش ببینه بلاکش کرده همه تبلیغا و اینا هم از دیوار پاک کرده

والا خانوما هم همین طورن 

من دو سال پیش آگهی زده بودم برای ابدارچی خانم برای شرکت مبلغ حقوق هم بالا بود خیلی ها پیام میدادن آدرس و وقت میگرفتن برای مصاحبه بعد یا نمیومدن یا اگر میومدن مناسب نبودن ما مجبور میشدیم با یه حقوق بالاتر دوباره آگهی کنیم چون عجله داشتیم 

یکبار یکیشون ظاهرا تو آگهی قبلی پیام داده بود حالا برای مصاحبه اومده بود یا نه نمیدونم یه کاره یه فحشهایی به من داد تو زندگیم نشنیده بودم 

حالا اصلا معلوم نبود چرا 

میخواست ماشینی بخره کلی حرف که مامانم مریضه پول لازم دارم الان انقد بده بعدا انقد اونم فرستاده بعدا ...

مام ۶سال پیش همچین کلاهی سرمون رفت پیلسم باهامون همکاری نکرد مام شکایتو پس گرفتیم

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻
اصلا دیوار مجیطش خیلی خرابه چرا با سلام نمیزاری حیلی محیطش بهتره

اخه من حضوری میفروشم

به نطرت با سلام میخرند؟

تا بخوان کار من رو پیدا کنن تو سایت ب این بزرگی طول میکشه

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨
2801