2777
2789
عنوان

شونزده روزه پریود نشدم😭😭😭

125 بازدید | 17 پست

چیکار کنم 

مجردم

همه چی خوردم زعفرون ... رازیانه ... هر چیز گرمی ک بوده

ولی نمیاد ....

دکترم نمیتونم برم

خیلی اعضابم خورده

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨

عزیزم اگه دیدی ادامه دار شد تا فردا برو دکتر زنان ممکنه خطرناک باشه💗

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداری نیست تیکر روزشمار تا باز شدن مدارس و دانشگاه و..😭 💔 موظ به معنای موز هستش 🤡 به موظ بی احترامی نکنید وگرنه ناراحت میشما🤡 عکسایي که بعضی وقتا میزارم از خواهرکوچولومه:) 🍓رنگ سبز بمعنای زندگی🛐🪴

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

گل بابونه غلیظ دم کن چندبار بخور ،با خوردنش محاله که پریود نشی 

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
گل بابونه غلیظ دم کن چندبار بخور ،با خوردنش محاله که پریود نشی

باید بخرم

ولی رازینه غلیظ خوردم چندبار

همینطور ی عالمه زعفرون

فایده نداشت

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨
فردا جمعه است

میگم که گلم اگه دیدی فردا هم نشدی پس‌فردا یا روزی که وقتت آزاده برو دکتر 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداری نیست تیکر روزشمار تا باز شدن مدارس و دانشگاه و..😭 💔 موظ به معنای موز هستش 🤡 به موظ بی احترامی نکنید وگرنه ناراحت میشما🤡 عکسایي که بعضی وقتا میزارم از خواهرکوچولومه:) 🍓رنگ سبز بمعنای زندگی🛐🪴
باید بخرمولی رازینه غلیظ خوردم چندبارهمینطور ی عالمه زعفرونفایده نداشت

ن اونارو ول کن ..بابونه بخور 

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
بابونه؟؟؟ تلخه عین زهر مار 🫠🫠🫠🫠

نیست گلم اتفاقا آنقدر خوشمزس 

مگه اینو نمیگی ؟؟؟دارم خیلی تلخه 🫠🫠🥴🥴

چرا خودشه شاید تو خیلی دم میکنی غلیظ میشه برای مصرف عادی باید کم دم کنی آنقدر خوشمزست..

2801