2777
2789

برو زایشگاه

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید *قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید* .

2802

عزیزم توهفته ی پایین چرااومدی مسافرت آخه؟؟الان شرایطت خیلی حساسع فقط یه جاپیداکنیدساکن بشیدودرازبکش فقط اگرم نمیتونی بری دکتریه ویزیت آنلاین بگیراحتمالاشیاف بده

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست
عزیزم توهفته ی پایین چرااومدی مسافرت آخه؟؟الان شرایطت خیلی حساسع فقط یه جاپیداکنیدساکن بشیدودرازبکش ...

من باردار بودم ۶هفته ۲۲ساعت تو راه بودم مسافرت بودم،،،لکه بینی داشتم اما کم بود وفتی رسیدم شهر خودم شدیدتر شد ولی هر ۸ماه دیگه شیاف گذاشتم هرچند از ۳ماهگی لکه بینی قطع شد 

سلام شما لکه بینیت بهتر شد منم ۱۲ هفته ام از دیروز لکه بینی دارم دکتر فقط شیاف پروژسترون داده امروزم ...

سونو هم نکردن؟ من تازه از سفر برگشتم..بیمارستان نرفتم هنوز..بیمارستانم تهش شیاف میده و استراحت

من باردار بودم ۶هفته ۲۲ساعت تو راه بودم مسافرت بودم،،،لکه بینی داشتم اما کم بود وفتی رسیدم شهر خودم ...

سلام عزیزم..دکتر گفت شیاف استفاده کنی تا آخر بارداری تون؟ لکه بینیم قطع شد شیاف رو نصف کردم دوباره صبح دیدم یه حجم زیادی ترشح قهوه ای دارم

سلام عزیزم..دکتر گفت شیاف استفاده کنی تا آخر بارداری تون؟ لکه بینیم قطع شد شیاف رو نصف کردم دوباره ص ...

منم اول هرروز بود بعد می‌دیدی یه روز بود یه روز نبود بعد لکه ها کمرنگ و کمرنگتر شد و بالاخره قطع شد۳ماهگی،،،،  اما من ترسیدم قطع کنم  به دکترم هم گفتم چون دل درد داشتم دیگه قطع نکردم تا اخر

منم اول هرروز بود بعد می‌دیدی یه روز بود یه روز نبود بعد لکه ها کمرنگ و کمرنگتر شد و بالاخره قطع شد۳ ...

لکه بینی در چه حد بود؟ دو روز پیش سونو nt رفتم گفت هماتوم نداری..

2801