2777
2789
عنوان

اومدم خونه مادر شوهرم

8591 بازدید | 267 پست

ما عقدیم قبلا خونه ما بودیم 

ولی شوهرم گفت بیا بمون خونه ما 

چون از همه چی شونه خالی کردن 

بیا بمون اینجا تا هزینه کنن بدونن باید 

عروسی منو بگیرن ،

اول خواستگاری پدر شوهرم گفت 

شما وسایل هاتون رو بگیرید من طلا و عروسی 

بگیرم طلا رو شوهرم گرفت 

الان اومدم خونه مادر شوهرم 

مادر شوهرم فقط نهار می‌زاره واسه دخترش 

و شام واسه پدر شوهرم بهم میگه 

صبحانه رو خودت حاظر کن من و دخترم 

صبحانه نمی‌خوریم !! به نظرتون داره بهم توهین می‌کنه ؟

شوهرم گفت عیب نداره خودم واست درست میکنم 

بعد میرم سر کار من چه رفتاری باهاشون داشته 

باشم ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید *قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید* .

2802
به شوهرت بگو خودت مشکلتو حل کن من نمیتونم بیام اینجا حرمت ها از بین میرهچند وقت عقدی؟

یکسال و نیم میگه اینجوری فقط جواب میده 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸

بگو پدر مادرت دعوتشون کنند بزرگترها با هم حرف بزنن پدرت بگه حاج آقا شما قول دادین بگه اگر قول نمیدادین توقعی نبود ازتون ولی الان قول دادین و ما منتظریم چرا خودتو بی حرکت میکنی و به خودت سختی میدی

وقتی اینجوری ان چرا میری خونشون 😶ینی چی ناهار فقط ب دخترش میده

ببین نهار می‌زاره چون دخترش هست 

و شام چون پدر شوهرم 

می‌دونه من صبحانه میخورم بهم میگه

خودت درست کن من نمیخورم !

برو خونه خودتون ، دعوتت کردن بیا ،سنگین باش 

همسرت هم نباید از شما مایه بزاره ،اونم نباید همش خونه شما باشه

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
2801