2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالاشایدهنوزلازم نشه

۲هفته پیشم که گذاشته بودی

ولی نگران نباش

بچه بالای۲۸تقریباکامله

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
حالاشایدهنوزلازم نشه۲هفته پیشم که گذاشته بودیولی نگران نباشبچه بالای۲۸تقریباکامله

اره آخه کیسه ابم پاره شده دکتر ترخیص نمیکنه میگه یا باید خودی ب خودی زایمان بکنی یا تا ۳۴بمونی ما ختم بدیم 

می‌دونم میخام ببینم این تازگیا بازم کسی همچین شرایطی داشته

عزیزم برنامه گهواره را نصب کن و بیا اونجا سوالاتتو بپرس! همه باردار هستن و بهتر راهنماییت میکنن

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره آخه کیسه ابم پاره شده دکتر ترخیص نمیکنه میگه یا باید خودی ب خودی زایمان بکنی یا تا ۳۴بمونی ما خت ...

پس بمون آمپول ریه و....میزنن

احتمالازایمان کنی طبیعی

نگران نباش

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
پس بمون آمپول ریه و....میزنناحتمالازایمان کنی طبیعینگران نباش

همه دارو هارو ریه و عفونت رو زدم دیگه هیچ دارویی نمی‌گیرم 

بنظرتون میتونم روغن کرچک بخورم دهانه رحم باز شده یه دختر ۴ساله هم دارم اونم مونده بی‌قراری می‌کنه 

همه دارو هارو ریه و عفونت رو زدم دیگه هیچ دارویی نمی‌گیرم بنظرتون میتونم روغن کرچک بخورم دهانه رحم ب ...

ببین دکتراچی میگن

سزارین یاطبیعی فقط بچه روسالم دربیارن

همه دارو هارو ریه و عفونت رو زدم دیگه هیچ دارویی نمی‌گیرم بنظرتون میتونم روغن کرچک بخورم دهانه رحم ب ...

سر خود روعن کرچک نخور لطفا ،میزنی ی جای کار رو هم خراب میکنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میگه برای باز شدن دهانه رحم عالیه از اشناهامونم خورده بود میگه چیزی نشد و خیلییی راحت زایمان کردم

بله اگه دکترتون تجویز کنه خوبه ! گفتم سرخود چون باعث مدفوع کردن جنین هم میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2801